Când intră pensiile în luna decembrie 2022

Preşedintele Casei Naţionale de Pensii, Daniel Baciu, a specificat când va începe plata pensiilor pe luna decembrie 2022.

Author: Laura Macovei joi 24 noiembrie 2022 , 17:59

Când intră pensiile în luna decembrie 2022

Când intră pensiile în luna decembrie 2022

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Când se vor livra pensiile în decembrie

Potrivit acestuia, pensiile vor ajunge în casele românilor începând cu data de 1 decembrie.

Citește și: Românii s-au îmbulzit la deschiderea unui supermarket din Capitală. Oamenii s-au pus la coadă de la cinci dimineața

Există foarte clar o convenție între Casa Națională de Pensii și Compania Națională de Poștă în care se spune foarte clar, acolo sunt stipulate termenele de livrare a pensiilor la domiciliu.  Exact cu data de 1 ale fiecărei luni noi virăm pensiile către beneficiarii noștri, pensionarii. 

Deci, 1 fiind zi nelucrătoare, exact cu data de 2, deja pensiile vor fi achitate către beneficiarii noștri, pensionarii. Chiar am avut o discuție cu domnul director general al Companiei Naționale. 

„Începând cu data de 2 decembrie vor fi achitate”

M-a asigurat domnul director că totul este în regulă și începând cu data de 2 decembrie vor fi achitate.  Începând cu un intervalul 1-15 ale fiecărei luni, Compania Națională de Poștă trebuie să achite toate pensiile beneficiarilor noștri care au optat pentru această modalitate de plată, respectiv prin mandat poștal. 

Citește și: Ce salariu are un pilot de avion?

Pe lângă acestea, mai avem și pensiile unde pensionarii au optat ca modalitate de plată prin cont bancar, unde se vor vedea și acestea în jur de data de 12-13 ale lunii”, a anunţat preşedintele Casei Naţionale de Pensii, Daniel Baciu, joi, potrivit Antena3.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si