Mercur în mișcarea lui liberă și directă, atunci când traversează o anumită zodie, amplifică calitățile și trăsăturile deosebite ale acelei zodii.

Pe 3 iunie Mercur își va finaliza retrogradarea în zodia Taur, dar va reveni cu o mișcare retrogradă în Balanță pe 10 septembrie.

final perioadă mercur retrograd

Când se termină perioada în care Mercur este retrograd?

Ce semnifică Mercur retrograd?

Retrogradarea planetei Mercur favorizează, totodată, exprimarea liberă, comunicarea cu ceilalți, activitățile sociale, negocierile, întâlnirile, călătoriile, tot ceea ce ține de dezvoltarea noastră socială.

Astfel în perioadele în care Mercur este în mișcare retrogradă pot apărea mici accidente, pierderi, eșecuri, neînțelegeri, neînțelegeri cu familia sau colegii, discuții neplăcute în cuplu sau chiar despărțiri. Planetele intră în mișcări retrograde în intervale diferite de timp și au efecte diferite. 

Citeste si: Horoscop 31 mai 2022. Schimbări neașteptate în plan sentimental. O zi tensionată pentru aceste zodii

Anul 2022 va fi cel al marilor schimbări, atât la nivel individual, cât si la nivel colectiv. Astfel, în 2022, Universul ne cere sa continuam munca, sa cautam profunzimea in viețile noastre. Sa folosim tot ce am învățat in aceasta ultima perioada pentru a construi un viitor mai bun.

În 14 ianuarie Mercur și-a început primul retrograd al anului (din cele PATRU), în Vărsător, semn intelectual de Aer. Mercur va retrogada apoi într-un alt semn de Aer – Gemeni – începând cu 10 mai.

Și mai apoi tot in semn de Aer – Balanta (9 septembrie). Elementul Aer guverneaza comunicarea, procesul de gandire si sanatate mintala. Asa ca ne putem astepta ca aceste retrograde sa ne aduca o schimbare majora de mentalitate pe tot parcursul anului.

Mai mult, în combinație intră și Marte retrograd tot in Gemeni, incepând cu 30 octombrie 2022. Așadar, preocuparile pentru sănătatea mintală devin și mai intense. Din fericire, avem si un al patrulea Mercur retrograd din 29 decembrie în Capricorn un semn practic de Pamant.

Acesta poate fi tradus ca, în sfârșit, se incheie o etapă plină de suișuri și coborâșuri și incepe ceva mai stabil.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop: Zodia care are o perioadă de aur în iunie 2022

Jupiter, planeta expansiunii si a norocului, iși incepe anul în Pești. Jupiter este de fapt conducator traditional al Peștilor. Așa că exista o familiaritate si o ușurință care se manifesta pe masură ce planeta călătorește prin aceasta zodie. 

final perioadă mercur retrograd

Când se termină perioada în care Mercur este retrograd?

me

Perioadele lui Mercur retrograd

Mercur retrograd 14 ianuarie- 4 februarie 2022

Mercur va începe retrogradarea în Vărsător și o va termina în Capricorn. Majoritatea ideilor de la începutul anului vor fi trecute prin mai multe teste înainte de a fi puse în practică. Cert este că răbdarea ne va fi pusă la încercare în primele două luni ale anului.

Mercur retrograd 10 mai- 3 iunie 2022

Retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. Spre jumătatea anului, vom fi nevoiți să ne dăm seama în ce ne investim banii. Ne vom lovi de rigiditatea celor din jur, conform  astrosens.ro

Citeste si: Horoscop 30 mai 2022. Câștiguri mari pentru unele zodii. O zi plină de oportunități

Citeste si: Băieții din „Casa Iubirii” observă cum Gagea pierde teren în fața Alexandrei. Ce spune tânăra despre Patrick. „E foarte tare că alți concurenți văd calități în ea.”- kfetele.ro

Citeste si: O nouă veste tristă s-a abătut asupra lumii muzicale. Membrul unei formații celebre a fost găsit fără suflare în locuința sa- radioimpuls.ro

Mercur retrograd 10 septembrie- 2 octombrie 2022

Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. Mai avem de muncă la relațiile și parteneriatele vechi, atât cele amoroase cât și cele profesionale.

Mercur retrograd 29 decembrie 2022

Pe 29 decembrie, își va începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. Și în ultimele zile ale anului, ne vom da seama cât de bune au fost deciziile profesionale luate în 2022.

Citeste si: Horoscop săptămânal 30 mai 2022- 5 iunie 2022. O zodie începe un capitol nou

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si