Principalele aspecte astrologice din iunie 2022. Tranzitele lunii iunie 2022 ne inspiră și ne ajută să ne găsim locul, direcția, să înțelegem ce ni se potrivește cu adevărat în plan profesional și/sau personal. 

Aspectele astrologice din luna iunie 2022

3 IUNIE: MERCUR ÎȘI REIA MERSUL DIRECT

Și să nu uităm de faptul că, atunci când își reia mersul direct, în semnul Taurului, face un careu cu Saturn.

Acest aspect ne face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi declarații goale la nivel mondial, promisiuni fără fonduri, întârzieri, probleme cu salariile, reanalizări, recalculări. Vom vorbi cu toții despre taxe, resurse, prețuri mai mari la facturi, dar și rețele sociale căzute și amânări ale unor proiecte.

13 IUNIE: MERCUR REVINE ÎN SEMNUL GEMENILOR

Chiar dacă Mercur nu mai este retrograd, vă rog să țineți cont că va mai crea încurcături până pe 3 iulie, când va intra în semnul Racului. 

14 IUNIE: LUNA PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR

Acel moment din an în care ne dăm seama dacă am avut dreptate dintr-un punct de vedere. Sau când hotărâm să facem următorul pas într-un anumit domeniu.

Citeste si: Lună Nouă în Gemeni 30 mai 2022. Vor apărea noi etape în viața zodiilor

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Dar cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Neptun, ei bine, va fi destul de greu să fim siguri pe ceea ce decidem. Vom înota în gol. 

21 IUNIE: SOARELE INTRĂ ÎN RAC/SOLSTIȚIUL DE VARĂ

Începe vara din punct de vedere astronomic/astrologic. Trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. 

23 IUNIE: VENUS NTRĂ ÎN GEMENI

Un tranzit nemaipomenit pentru perioada verii! Vom avea chef de distracție, de evenimente și petreceri. Flirtul va fi la tot pasul! Cuvintele vor deveni săgețile lui Cupidon. 

29 IUNIE: LUNĂ NOUĂ ÎN RAC

Un moment bun pentru a ne întemeia o familie, a cumpăra o casă și de ce nu, pentru a ne găsi un refugiu, poate chiar în interiorul nostru. Luna Nouă va fi în careu cu Jupiter. Curajul nu ne va lipsi cu siguranță. 

Citeste si: Horoscop iunie 2022: Noroc la bani şi în dragoste pentru aceste zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si