Când se va relua circulaţia pe linia de tramvai 41

Circulaţia pe linia de tramvai 41, care face legătura între cartierul Ghencea şi nordul Capitalei, se va relua din 31 august, anunţă Primăria Capitalei. Circulaţia tramvaielor pe această linie a fost suspendată aproape două luni, pentru realizarea unor lucrări la pasajele Ciurel şi Grant.

Author: R.B. miercuri 28 august 2019 , 14:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Linia de tramvai 41, care asigură transportul călătorilor între cartierul Ghencea şi nordul Capitalei, îşi reia activitatea începând cu data de 31.08.2019, după o suspendare de aproximat două luni, necesară pentru realizarea unor lucrări la pasajele Ciurel şi Grant", se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Primăria Capitalei.

Citeste si: Ce mijloace de transport în comun nu vor mai circula până în toamnă

Astfel, tramvaiele liniei 41 îşi vor relua circulaţia între terminalele Piaţa Presei Libere şi Ghencea pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Alexandru Averescu, Str. Turda, pasajul Grant, Şos. Crângaşi, Str. Virtuţii, Str. Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea. Pe pasajul Grant, tramvaiele vor circula alternativ în ambele sensuri pe firul de circulaţie dinspre Şos. Virtuţii spre Str. Turda.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum vor circula mijloacele de transport în Bucureşti

Conform sursei citate, Societatea de Transport Bucureşti (STB) SA va menţine liniile navetă de autobuz 641 şi 642 pentru preluarea călătorilor şi, în plus, va înfiinţa o nouă linie navetă de autobuze, 643, care va funcţiona între terminalele Ghencea şi Lujerului, pe Bd. Ghencea, Str. Braşov, Str. Lujerului, cu întoarcere în rondul situat înainte de intersecţia cu Bd. Iuliu Maniu. Pe acest traseu autobuzele vor opri comun cu cele ale liniei 641, precum şi în staţiile terminale Lujerului amplasate pe Str. Lujerului înainte şi după rond.

Citeste si: Anunt de ultima ora al RATB! "Linia 41 de tramvaie va fi suspendata!"

"Din simulările efectuate pe computer de STB SA, în condiţiile de mai sus, intervalul de succedare între două tramvaie consecutive va fi de 3-4 minute la orele de vârf, faţă de 2-3 minute cât era intervalul înainte de suspendarea liniei", spune directorul general al STB SA, Andrei Creci, citat în comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si