"El era un baiat cu carisma, avea cele mai bune rezultate, si de regula, mai timid decat ceilalti din grupa.

"Sotia lui era diferita la temperament. Era posesiva si foarte geloasa. Practic, din acest motiv, el s-a indepartat de noi. Nu venea la petrecerile, intalnirile noastre, nici la serile de gala. Daca venea, venea doar cu ea. inca de pe bancile facultatii avea planuri foarte mari in stomatologie, pe care- o buna parte- si le-a realizat ulterior", a povestestit  un coleg de facultate. 

Medicul a divortat anul trecut de prima lui sotie, urmand o perioada dificila pentru el. Dupa divort, a suferit mult- motiv pentru care incepuse sa frecventeze biroul unui psiholog care are oficiul la ULIM.

Cu prima sotie are o fetita de patru anisori.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"El era un foarte bun medic, toata familia mea mergea la el, inclusiv cei mici.

Cu copiii avea un contact deosebit. Baiatul meu, de 4 ani, intra singur in cabinetul lui, fara frica de stomatolog.

Ca in orice familie, mai existau certuri, insa ei permanent erau impreuna, chiar si la serviciu si nu se observa sa fie suparati.

El era un barbat calculat, frumos. Se specula ca ea era cam geloasa, posibil si din aceasta cauza se iscau certurile. Printre pacientele sale erau prezentatoare TV, modele, persoane mondene, pentru ca el lucra foarte bine”, spune sursa despre activitatea barbatului si relatia sa cu prima sotie.

Femeia adauga ca niciodata nu s-ar fi gandit ca el ar fi fost capabil de asemenea fapte. „Nu consuma alcool, nu fuma, practica sportul, era realizat in viata, avea totul. Era o persoana deschisa, cu simtul umorului. Niciodata nu m-as fi gandit ca el ar fi in stare sa faca asta ”, a declarat una dintre cunostintele medicului stomatolog pentru zdg.md. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si