Când vine primăvara 2022? În acest an primăvara a început diferit în România. Dacă până acum, luna martie venea cu ghiocei, zambile, soare și temperaturi ceva mai ridicate, acum a adus zăpezi și temperaturi scăzute în termometre. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna aprilie. Iată ce ne aduce a doua lună a primăverii!

vremea

Ce temperaturi vom avea în România în prima parte a lunii aprilie?

[Sursa foto: istockphoto.com]

Cum va fi vremea în aprilie 2022?

Luna martie a venit în România cu frig și ninsori moderate în cele mai multe zone din țară, inclusiv în Capitală. Meteorologii susțin că începutul și jumătatea lunii aprilie va veni din nou cu ninsori pentru români. Totodată, se pare că în această perioadă vom avea parte și de precipitații.

Citeste si: VIDEO- Este posibil ca de Paște să putem schia în stațiunile din România. La munte este încă zăpadă pe pârtii

Se preconizează că abia la finalul lunii aprilie sunt șanse ca România să se bucure cu adevărat de un eventual început de primăvară. Se vor înregistra temperaturi cu valori normale specifice perioadei.

Prognoza ANM până pe 11 aprilie 2022

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Iată cum va fi vremea în intervalul 14 martie-11 aprilie 2022!

Citeste si: VIDEO| Avertizare ANM de ninsori în România. Mai multe zone ale țării vor fi afectate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Prognoza ANM pentru săptămâna 14- 21 martie 2022
Valorile termice vor fi mai scăzute spre deosebire de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile din sud-estul țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar în special în zonele de munte.

Prognoza ANM pentru săptămâna 21- 28 martie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai scăzute decât cele normale din această perioadă, în majortitatea zonelor din țară. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, în special în zonele de munte.

vremea

Când scăpăm de temperaturile scăzute?

[Sursa foto: istockphoto.com]

Prognoza meteo pentru săptămâna 28 martie- 4 aprilie

În această perioadă, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale specifice acestei perioade. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. 

Citeste si: Nu scăpăm de ger nici săptămâna viitoare. Ce spune prognoza meteo de la ANM pentru următoarea lună

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Glumele apărute pe seama Sânziana Negru după derapajul de la Electric Castle: „Eu adun sticle din tomberon, poate le găsesc”- radioimpuls.ro

Prognoza ANM pentru săptămâna 4- 11 aprilie 2022

Mediile valorilor termice pentru a doua săptămână din aprilie vor fi în preajma celor normale pentru această perioadă din an. Regimul pluviometric estimat înaceastă perioadă tinde să aibă o tendință deficitară în jumătatea de nord-vest a țării, în restul zonelor fiind apropiată de cea normală pentru această perioadă. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si