Când vor fi livrate, de fapt, pensiile în septembrie? Anunțul oficial

Casa Națională de Pensii Publice a anunțat calendarul de plată aferent lunii septembrie.

Petru Luca, miercuri 26 august 2020 , 15:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Casa Națională de Pensii Publice a trimis un comunicat de presă în care prezintă data la care vor fi livrate pensiile românilor în luna septembrie. Potrivit comunicatului, operațiunile referitoare la achitarea drepturilor de pensie pentru luna septembrie au fost încheiate. Astfel, documentele de plată/informare a plății pensiei au fost expediate către Compania Națională Poșta Română SA și au fost finalizate toate celelalte operațiuni care implică plata pensiilor și a celorlalte drepturi de asigurări sociale în luna septembrie 2020.

Citeste si: Categoria de persoane care beneficiază de reducerea vârstei de pensionare cu doi ani

Pensionarii care au ales să primească pensia pe card o vor primi pe 14 septembrie. Valoarea punctului de pensie va crește la 1.442 de lei, indemnizația socială pentru pensionari va crește la 800 de lei iar indemnizația pentru însoțitor, în cazul pensionarilor de invaliditate de gradul I va crește la 1.145 de lei. 

În ce interval vor fi livrate pensiile la domiciliu în luna septembrie? 

Pensionarii vor primi pensiile la domiciliu în intervalul 1-15 septembrie, prin intermediul Poștei Române. Cei care nu au fost găsiți acasă pot să-și ridice pensia de la ghișeele poștale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective. Pensionarii care au de primit pensii restante vor primi banii la domiciliu, în intervalul 11-15 septembrie. Pensionarii care nu sunt acasă în acest interval își pot ridica pensia de la ghișeele poștale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective. 

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a venit cu o veste excelentă pentru pensionarii din România. Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, ministrul liberal a anunţat că expediţia pachetelor cu taloanele de pensii pentru luna septembrie a fost finalizată.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor... Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si