Candidatii la examenul de obtinere a permisului auto vor fi inregistrati video si audio la sustinerea probei practice

Candidatii la examenul de obtinere a permisului auto vor fi inregistrati atât video, cât si audio la sustinerea probei practice a examenului, incepând de luni, masura luata pentru "asigurarea si verificarea legalitatii" examenului, iar mai intâi va fi implementata in Capitala si in judetul Ilfov.

Author: V.P. luni 03 iulie 2017 , 09:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Inregistrarea va fi facuta cu sisteme tehnice de monitorizare care vor fi instalate pe masinile folosite la sustinerea acestei probe.

Nu se va inregistra proba practica pentru categoriile AM, A1, A2 si A.

Sistemul tehnic de monitorizare se instaleaza intr-un punct fix, in autovehiculul pe care este afisata vizibil mentiunea "EXAMEN" si se orienteaza paralel cu partea carosabila, astfel incat sa surprinda traficul pe directia de deplasare a masinii, iar datele sunt stocate astfel incat sa permita identificarea exacta a inregistrarilor dupa examinator, ziua si ora examinarii.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

In cazul in care candidatul contesta rezultatul probei practice, inregistrarile vor fi puse la dispozitia instantei competente.

Sistemul de inregistrare audio-video va fi operational la serviciile publice comunitare din Bucuresti si judetul Ilfov, iar in zilele urmatoare acest mod de desfasurare a probei practice se va aplica, etapizat, la toate serviciile judetene, scrie news.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si