Actorul Florin Zamfirescu a decis sa se implice in politica, iar primul pas a fost facut in august, cand a devenit purtator de cuvant al Partidului Romania Mare. Ulterior, Zamfirescu a anuntat ca va candida pentru un post de senator de Valcea, el fiind nascut la Calimanesti. Candidatura actorului a fost contestata de un cetatean pe nume Gheorghe V., care a deschis un proces la Tribunalul Valcea.

Pe 2 noiembrie, instanta a admis actiunea acestuia, luand decizia de a anula lista cu candidati depusa de Biroul electoral nr.
40 Valcea, acolo unde s-a inscris Florin Zamfirescu. Tot la acea data, PRM a facut apel impotriva acestei decizii, iar procesul s-a mutat la Curtea de Apel Pitesti. Pe 7 noiembrie, noua instanta a dat castig de cauza formatiunii politice, deci si lui Florin Zamfirescu. Cel care a contestat candidatura actorului a facut, la randul sau, apel, care va fi judecat pe 15 noiembrie, cand se va lua o decizie definitiva, avand in vedere ca alegerile sunt programate pe 11 decembrie.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si