Canicula in Bucuresti si in cea mai mare parte a tarii. In vestul si in nord-vestul tarii vin ploi si vijelii in noaptea de duminica spre luni

Vremea va fi caniculara si duminica in Capitala si in cea mai mare parte a tarii, unde temperaturile vor urca pana la 37 de grade Celsius. In noaptea de duminica spre luni, precum si luni, in nord si in nord-vest, iar apoi si in restul tarii vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

A.L., duminică 20 august 2017 , 10:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, in Oltenia, Muntenia si local in Moldova si Transilvania, duminica vremea va fi in continuare caniculara, cu temperaturi maxime de 35 - 36 de grade Celsius, putand atinge 37 de grade in zona de sud a tarii.

Meteorologii spun ca disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatura-umezeala (ITU) urmand sa atinga si sa depaseasca usor pragul critic de 80 de unitati, local, in special in regiunile sud-vestice si sudice.

In noaptea de duminica spre luni, in regiunile vestice si nord-vestice, precum si luni, in restul tarii, vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata. Se vor inregistra ploi torentiale insotite de descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si