Cantareata Marina Scupra a fost diagnosticata cu cancer, in luna aprilie. Pana atunci, spun apropiatii, artista nu a avut dureri si nu suferise de nicio boala. Cancerul a avut insa o evolutie galopanta.

Rapus de durere, voleibalistul Claudiu Pitigoi, sotul Marinei Scupra, i-a fost alaturi in spital, pana in ultima clipa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„O boala nemiloasa cu o evolutie rapida a doborat-o fara sa ne dea ragazul de a ne dezmeticit. Fac un apel la bun simt si discretie din partea tuturor. Marina a trait discret toata viata”, a spus Claudiu Pitigoi, intr-un mesaj public trimis presei.
Marina Scupra s-a stins la spitalul Elias din Capitala, la doar 49 de ani.

„Daca nu te controlezi, cancerul cand te doare este prea tarziu. Boala asta perversa nu ne da niciun semn pana in ultimul moment”, a precizat aceeasi sursa.
Marina Scupra si-a facut debutul in muzica, in 1983, la Festivalul Mamaia, pe cand avea doar 15 ani. Cantareata a fost casatorita cu compozitorul Dan Dimitriu caruia i-a daruit doi copii, Antonia si Dragos. Dupa despartirea de acesta, artista si-a refacut viata, dupa ce s-a casatorit cu voleibalistul Claudiu Pitigoi. Marina Scupra isi rarise aparitiile publice pentru a se dedica familiei si era profesoara de canto la scoala Populara de Arta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si