Silvana Riciu umbla frecvent pe la spitale, la medici, cu fetita ei, Andrada, in varsta de 9 ani. Cantareata de muzica populara a tras o mare sperietura cand fetita se plangea de dureri de spate si abia se tine pe picioare. 

In urma investigatiilor amanuntite, Silvana a aflat de la medici ca Andrada are nisip si pietre la rinichi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

 

“Andrada are probleme cu rinichii. Toata lumea se mira pentru ca ea are doar 9 ani. Medicii i-au gasit nisip si pietre. Cateodata ma si sperii cand are niste dureri ingrozitoare si nu poate sta in picioare. Mergem frecvent la spital, ii dau calmante, medicamente, plus multe ceaiuri. Apa plata are voie doar un singur fel. Si cand gatesc ii pun doar apa de care are voie, la fiert. Cand face cate o criza de rinichi intri in panica, iti dai seama. Si ceaiuri bea diferite si foarte multe, speciale pentru problema ei. Nisipul si pietrele trebuie eliminate. O tin sub supraveghere si o sa trecem noi si peste asta”, sustine cantareata de muzica populara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si