Cantaretul Artan de la Partizan este in doliu! Adrian Plesca si-a pierdut mama si tatal la distanta de cateva ore

Adrian Plesca, solistul care a facut istorie in anii comunismului alaturi de Timpuri Noi, apoi a format trupa Partizan, traieste o drama fara margini, dupa ce mama si tatal lui au parasit aceasta lume la cateva ore unul dupa celalalt.

M. P., joi 20 septembrie 2018 , 19:34

DISTRIBUIE
acest articol

Cunoscut drept Artan pe scena rock si Adrian Plesca la Corul Radiodifuziunii Romane, al carui membru este din 1990, solistul este in stare de soc dupa dubla pierdere suferita azi, 20 septembrie. Parintii sai, fosti dascali, erau pensionari.

Citeste si: Nu mai exista nicio sansa ca Elena Udrea sa fie extradata: "Costa Rica protejeaza copiii si nu permite separarea fetitei de mama"

Tatal sau, fost profesor la un cunoscut liceu de muzica, urma sa implineasca luna viitoare 94 de ani, iar mama artistului, profesoara de biologie, ar fi implinit, tot luna viitoare, 88 ani.

Data fiind tragedia prin care trece Adrian, colegii lui au anulat intalnirea cu fanii formatiei al carei solist este, Partizan, de asemenea, filmarea noului videoclip al trupei (la piesa „Pompierii!'). Evenimentul de socializare urma sa aiba loc sambata, intr-un club. „Din motive deloc vesele, aratand respect si empatie , acest eveniment se amana”, este mesajul postat de colegii artistului de la Partizan.

Te-ar putea interesa si

Loading...