Garda de Mediu Suceava a fost sesizată cu privire la depozitarea ilegală de deșeuri pe un câmp din Udești. În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost amendată cu 15.000 de lei. 

Citeste si: Vești proaste pentru locuitorii Sectorului 2. Aproximativ 60.000 de locuitori vor plăti mai mult pentru ridicare, transport, depozitare deşeuri municipale

Vecinii au alertat Garda de Mediu

Vecinii au făcut sesizările în urma mirosului insuportabil provenit de la creșterea animalelor și depozitarea necorespunzătoare a gunoiului.

Citeste si: Amendă de 60.000 de lei de la Garda de Mediu pentru Primăria Timișoara din cauza mizeriei de pe străzi

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

“O echipă de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava împreună cu reprezentantul primăriei s-au deplasat la faţa locului unde s-a constatat că aspectele semnalate în petiţie se confirmă. Au fost identificat depozitări masive de deşeuri provenite din dezmembrări auto, deşeuri din construcţii, deşeuri feroase, anvelope uzate, azbest depozitate direct pe sol pe terenul proprietate privată în localitatea Udeşti”, a transmis Garda de Mediu Suceava.

60.000 de lei, amenda pentru Timișoara

Amendă în valoare de 60.000 de lei a fost dată de Garda de Mediu și în Timișoara, în urma unor sesizări privind mizeria din oraș.

Citeste si: Arderile ilegale de deșeuri, acuzații de la Octavian Berceanu către ministrul Mediului

Dominic Fritz a anunțat că va suplimenta cu 8 milioane de lei pentru firma care asigură curățenia stradală.


"De mai bine de un an vorbim public despre problemele salubrizării în Timişoara şi despre măsurile luate."

Munți de gunoaie și în Sectorul 1

Munți de gunoaie și în Sectorul 1, abandonați de Primărie. Șoseaua Odăii din Sectorul 1 al Capitalei este acoperită de munți de deșeuri depozitate neaprobat. Comisarii Gărzii de Mediu au efectuat cercetări în acest sens.
Pe lângă aceasta, mai există și alte sesizări legate de Primăria Sectorului 1, motiv pentru care în continuare comisarii se vor deplasa la sediul primăriei pentru efectuarea unui control.

Citeste si: VIDEO| Craiovenii sunt intoxicați cu cenușă. Protest în fața termocentralei

Este vorba despre tone de deșeuri care zac în curtea Administrației Domeniului Public a Sectorului 1, una dintre instituțiile care ar trebui să se ocupe de salubrizarea în acest sector al Bucureștiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si