Capitala se pregateste intens pentru o furtuna mare in weekend - ISU Bucuresti Ilfov ii sfatuieste pe oameni sa nu iasa din case si sa isi instaleze aplicatia pentru avertizari

Reprezentantii ISU Bucuresti Ilfov se pregatesc sa avertizeze, dar si sa fie gata in cazul unor probleme care ar putea aparea in timpul fenomenelor meteo extreme anuntate pentru sambata si duminica in Capitala.

Author: C.I.P. Webeditor: A.C. vineri 06 octombrie 2017 , 17:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ei le-au transmis oamenilor cum sa se protejeze in orele in care Bucurestiul se va afla sub avertizare de cod portocaliu de furtuna. Ei recomanda oamenilor sa isi instaleze pe telefoanele mobile aplicatia DSU pentru avertizarea populatiei. Aplicatia poate fi donwloadata din Google Play sau iTunes.

ISU Bucuresti Ilfov a transmis si ce masuri s-au luat in conditiile emiterii codului portocaliu de ploi insemnate cantitativ si vant intens:

1. Informarea populatiei si formularea de recomandari aferente fenomenelor meteo periculoase, prin intermediul canalelor de comunicare institutionala (Facebook, site, Twitter) si prin intermediul panourilor cu afisaj electronic.

2. Informarea comitetelor locale din Bucuresti-Ilfov si transmiterea catre acestea a unui set de masuri si actiuni care se impun a fi adoptate.

3. Pe durata codului se va activa Centrul de Coordonare si Conducere a Interventiei la nivelul Capitalei si judetului Ilfov.

4. Pregatire resurse si personal pentru interventie la nivelul ISU B-IF.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si