Capodopera de lux cu numărul 600

BRABUS 600 este un model de înaltă modă complet brabusit. O limuzină de lux care întruchipează unicitatea fără limite și eleganța impecabilă a capodoperei în fiecare detaliu.

Author: Mircea Pop miercuri 16 noiembrie 2022 , 11:33

Capodopera de lux cu numărul 600

Capodopera de lux cu numărul 600

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

A fost creată pentru a recrea stilul emblematic Maybach al platformei S580, prin fuziunea limbajului nostru standard de design "Black and Bold" cu un fler artistic modern izbitor și identificabil, asigurând un coeficient captivant de bunăstare characteristic BRABUS, subliniat de o identitate proprie nou-nouță. Rafinează-ți aspectul. Experimentați o modă grozavă care este portabilă.

Interiorul "Turquoise Blue" BRABUS Masterpiece, care este unic pentru BRABUS 600 și care este caracteristica sa de referință, uimește prin designul său de nivel superior, confortul luxos și tehnologia de ultimă generație, atât la volan, cât și în compartimentul spate de primă clasă. Motorul său V8 de 4,0 litri cu două turbocompresoare generează faimoasa putere de 441 kW/600 de cai putere și oferă performanțe BRABUS asigurate.

Acest pachet exclusivist este completat de jantele forjate BRABUS Monoblock M "Platinum Edition" de 22 de inch cu un finisaj distinctiv "Shadow Gray", conceptul exterior de carbon expus BRABUS, marcă înregistrată BRABUS, și un sistem de evacuare sport BRABUS din oțel inoxidabil, dezvoltat recent, pentru o experiență sonoră discretă.

EXTERIOR ȘI DESIGN. IMPRESIONANT. SOPHISTICAT. VOGUE.

Faceți o declarație. Cu BRABUS 600, deveniți atracția principală, în loc să ieșiți în evidență din mulțime. Designul distinctiv al acestei limuzine de lux complet brabusizate este evidențiat de ideea noastră exterioară patentată, combinată cu componente aerodinamice premium.

Capodopera de lux cu numărul 600

Capodopera de lux cu numărul 600

Citește și: Ce să faci dacă ai căzut cu mașina în apă. 5 pași care îți vor salva viața

Semnătura estetică distinctivă a modelului BRABUS 600 derivă dintr-o varietate de componente atractive din carbon expus care înconjoară șasiul somptuos, inclusiv spoilerul frontal BRABUS, inserțiile din partea frontală ajuta sistemul de admisie sport impreuna cu difuzorul spate BRABUS special conceput. Finalizarea acestor piese în tunelul aerodinamic a dus la o scădere semnificativă a portanței punții față, ceea ce îmbunătățește și mai mult stabilitatea manevrabilității la viteze mari prin trimiterea mai eficientă a fluxului de aer către radiatoare și frâne.

SUNET ȘI PUTERE. DESTINATE SĂ DEPĂȘEASCĂ

Cu motorul său V8 biturbo de 4,0 litri care dezvoltă 441 kW/600 CP, Mercedes BRABUS 600 sprintează de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 4,5 secunde, îmbinând luxul contemporan cu performanțe asigurate. O transmisie automată cu nouă trepte, care poate fi schimbată manual sau automat, la discreția șoferului, asigură o transmisie sofisticată a puterii de 800 Nm.

Capodopera de lux cu numărul 600

Capodopera de lux cu numărul 600

Cu o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h, conducerea acestei capodopere în fiecare zi pe șosea se transformă într-o experiență de neuitat, sporită de un confort care îți taie respirația și de o eleganță de nivel superior.

Citește și: Rabla pentru electrocasnice 2022 – a doua etapă. Ce valoare au voucherele pe care le pot primi românii

Sistemul de evacuare de înaltă performanță BRABUS din oțel inoxidabil cu supape controlate activ a fost creat pentru a se potrivi cu sofisticarea izbitoare a supercarului, oferind o experiență sonoră rafinată și urbană, un nou aspect atrăgător și o livrare îmbunătățită a puterii prin reducerea contrapresiunii de evacuare. Prin simpla apăsare a unui buton, gestionarea activă a sunetului permite șoferului să alterneze între un V8 gutural în modul "Sport" și o șoaptă moale în modul "Coming Home".

ȘASIU ȘI ROȚI. REALIZATE LA PERFECȚIUNE.

BRABUS 600 este echipat cu jante forjate BRABUS Monoblock M "Platinum Edition" de 22" BRABUS pentru a sublinia natura sa foarte rafinată. Tehnicile moderne de producție și finisajul caracteristic "Shadow Gray" garantează un aspect deosebit și o rezistență optimă. BRABUS SportXtra permite modificarea înălțimii de rulare cu până la 20 de milimetri, ceea ce îmbunătățește considerabil dinamica de conducere prin reducerea centrului de greutate.

Capodopera de lux cu numărul 600

Capodopera de lux cu numărul 600

INTERIOR. CAPODOPERĂ DE LUX REDEFINITĂ

Creați-l. Proiectați-l. Brazilianizează-l. Numai pentru acest model nou-nouț, profesioniștii noștri în design interior au creat un interior BRABUS Masterpiece personalizat, realizat în întregime manual, menit să completeze subtil personalitatea sa distinctă. Completat cu un model distinctiv de matlasare BRABUS "Seashell Diamond" și cu o bordură neagră pe scaune, tapițerie și covorașe, toate acoperite cu cea mai fină piele, designul unic al pielii "Turquoise Blue" impresionează prin finisajul său impecabil.

Capodopera de lux cu numărul 600

Capodopera de lux cu numărul 600

Cele două scaune single de primă clasă din cabina din spate oferă un confort deosebit la bord într-o manieră elegantă. Aceste scaune includ mai multe caracteristici de confort, inclusiv reglarea multicontur, memorie, ventilație integrată a scaunelor și încălzire.

Capodopera de lux cu numărul 600

Capodopera de lux cu numărul 600

Această idee unică de interior include, de asemenea, plăcuțe de protecție din oțel inoxidabil cu logo-uri BRABUS iluminate, care își schimbă culoarea în funcție de iluminarea ambientală, precum și o varietate de piese de carbon expuse integrate în jurul tabloului de bord, panourilor ușilor și pedalelor.

Citește și: O ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier, în Târgovişte

BRABUS 600 se remarcă prin faptul că poate fi personalizat până la cel mai mic detaliu. Călătoria dvs. vă așteaptă, de la combinațiile de culori interioare și exterioare până la cele mai fine componente de cusături și matlasare. limitată doar de imaginația dvs.

AVERTISMENT

*toate cifrele legate de performanțele de condus sunt doar estimări. Ele se bazează pe factori unici pentru fiecare vehicul, inclusiv modelul, echiparea, greutatea la gol, raportul final de transmisie, configurația pneurilor și a roților, designul cutiei de viteze și caracteristicile aerodinamice. Specificul îmbunătățirilor de performanță și/sau al kiturilor reprezintă valori medii. Din cauza naturii testelor, sunt posibile variații de+/- 5%. Specificațiile producătorului enumerate în titlul vehiculului, care pot varia cu+/- 5%, servesc drept bază pentru informațiile referitoare la puterea totală a motoarelor din fabrică îmbunătățite cu îmbunătățiri de performanță și/sau kituri de performanță. Dincolo de acestea, BRABUS își declină orice responsabilitate pentru scăderea puterii motoarelor cauzate de motoarele producătorului. Sub rezerva unor modificări bruște ale specificațiilor tehnologice.

În conformitate cu metoda de măsurare recomandată (Directiva 80/1268/CEE în forma sa actuală), au fost calculate cifrele indicate. Cifrele sunt utilizate doar pentru a compara diverse modele de vehicule; ele nu se aplică niciunui vehicul specific și nu fac parte din ofertă.

Pentru mai multe informații contactați: Project 85 Automotive e-mail: [email protected] @project85ro|# Project85ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si