Captură impresionantă făcută de Poliția Română

Poliţiştii au indisponibilizat 4 tone de tutun tocat, 325 de kilograme de tutun frunze şi 23 de autoturisme, în dosarul referitor la vânzarea de tutun prelucrat cu prejudiciul estimat la un milion de euro. Opt persoane au fost reţinute.

M.A., marți 30 iunie 2020 , 14:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Peste 4.000 de kilograme de tutun tocat, 325 de kilograme de tutun frunze au fost ridicate şi 23 de autoturisme au fost indisponibilizate, în urma celor 41 de percheziţii efectuate, ieri, la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi produs şi comercializat în mod ilegal tutun de fumat. De asemenea, 16 persoane au fost reţinute.  Pe lângă acestea, poliţiştii au mai descoperit şi ridicat telefoane, laptopuri, cuţite de tocat, maşini de mărunţit şi au indisponibilizat peste 31.000 de lei şi 315 euro”, a transmis, marţi, Poliţia Română.

Citeste si: Spania îşi redeschide graniţele de la 1 iulie 2020

Sursa citată a precizat că 8 persoane au fost reţinute, fiind bănuite că ar produs şi comercializat în mod ilegal tutun de fumat.

Citeste si: Proiectul privind desfiinţarea Secţiei Speciale, respins

Poliţiştii au fpcut, luni dimineaţă, 41 de percheziţii în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Bacău, Prahova, Satu Mare şi în municipiul Bucureşti la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi produs şi comercializat în mod ilegal tutun, fiind emise 22 de mandate de aducere.

Citeste si: Marcel Ciolacu, prima reacție după amânarea măsurilor de relaxare: „Nu mai certaţi românii, aţi fost şi sunteţi antimodele”

Prejudiciul estimat prin activitatea infracţională este de 1.000.000 de euro, reprezentând accize datorate bugetului consolidat.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si