Orașul Bragadiru rămâne în carantină pentru încă 14 zile. Anunțul a fost făcut de prefectura Ilfov, ca măsură de carantinare, de la data de 29.03.2021, ora 22:00.

Citeste si: Prefectura Capitalei anunță ce restricții vor fi valabile din această seară

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr.

59 din 29.03.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov. Propunerea a fost înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii”, a transmis, luni seară, Prefectura Capitalei.

Citeste si: Care sunt noile măsuri de restricție ce se vor aplica de astăzi în România?

Orașul Bragadiru- carantină pentru încă 14 zile

Șeful DSU, Raed Arafat, a ordonat prin OSDSU nr. 6783 din 29.03.2021 prelungirea carantinei zonale pentru oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, începând cu data de 29.03.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 12.04.2021 ora 22:00.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un alt oraș mare din țară și încă patru comune au ajuns la rata de infectare de 4 la mia de locuitori

carantină prelungită pentru bragadiru
Coronavirus în România.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Magazinele revin la programul normal?! Raed Arafat a făcut anunțul în urmă cu puțin timp. Ce se întâmplă cu noile restricții

În orașul Bragadiru incidența a ajuns la 12,76 la mie, în ultimele zile.

Conform Prefecturii Ilfov, 23 de localităţi dn judeţ sunt în carantină, luni seară. Tot județul de lângă Capitală are rata de incidență foarte mare, respectiv 8,51 la mie, în ultimele două săptămâni.

Citeste si: Raed Arafat, despre ce se va întâmpla în București după depășirea pragului de 7,5 la mia de locuitori! Ce restricții se vor aplica


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si