Caravana “Casa iubirii” pleacă prin ţară în căutarea celor care îşi caută dragostea adevarată! Cei care au curajul să răspundă provocării celui mai frumos sentiment, iubirea, au ocazia să participe la casting si sa cunoasca o parte din echipa acestui reality show de succes. Andreea Mantea, amfitrioana emisiunii cu și despre iubire, a oferit detalii inedite astăzi, în cadrul ediției de prânz a Știrilor Kanal D, prezentate de Ilinca Obădescu.

Citeste si: Trei metode la îndemână pentru a preveni acneea

“Vreau să vă anunț că începem o super caravană a <Casei iubirii>. Vom fi prezenți în fiecare oraș mare din România. Începem cu Timișoara, apoi vom veni la Craiova, la Iaşi, Galaţi, Cluj-Napoca, Bistriţa, Constanţa, Braşov, Sibiu şi bineînțeles vom fi și în Bucureşti, pentru că vrem să vă cunoaștem personal, să vă vedem față în față, și vrem să vă îndeplinim dorința de a veni în <Casa iubirii>, dorința de a vă face prieteni noi, de a trăi experiența vieții voastre și, cel mai și cel mai important, de a găsi marea iubire. Dacă aveți curaj, dacă vă doriți din tot sufletul să vă îndrăgostiți, să simțiți fiorul iubirii, sau pur și simplu să vă faceți prieteni noi, sau să aveți parte de această experiență de care au parte concurenții pe care ii urmăriți în fiecare zi (…) ei bine, tot ceea ce trebuie să faceți este să veniți la casting “, a spus plină de entuziasm, Andreea Mantea, în cadrul Știrilor Kanal D.

Nerăbdătoare să-i întâlnească pe potențialii noi concurenți de la <Casa iubirii>, dornici să-și găsească sufletul pereche, Andreea Mantea a lansat o invitație chiar pentru ziua de maine, când, alături de echipa emisiunii, îi va aștepta pe primii doritori să apară în show-ul televizat.

“Mâine și poimâine (vineri și sâmbătă – n.r.) ne vedem în Timișoara, de la ora 11:00, la hotel Boavista, voi fi acolo.

Vă treziți de dimineață, beți cafeluța, stați cu ochii pe <Casa iubirii> puțintel, și apoi fuga-fuga la casting! Așadar, tot ceea ce vă trebuie este curajul! Dacă va doriți să fiți aici, în <Casa iubirii>, puteți!”, a concluzionat Andreea Mantea, în cadrul Știrilor Kanal D.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Cristian, fostul concurent al emisiunii ”Casa Iubirii” după ce a părăsit competiția. Tânărul este îndrăgostit de o fată misterioasă

Castingul se va desfaşura în urmatoarele oraşe şi zile, după cum urmează:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Timişoara: 21 -22 octombrie (în Timişoara, castingul se desfaşoară la hotel Boavista, în intervalul orar 11:00 – 19:00)

Craiova: 24 octombrie (la Craiova, castingul se desfaşoară la hotel Prestige, în intervalul orar 10:00 – 19:00)

 Iaşi: 28-29 octombrie

 Galaţi: 31 octombrie

 Cluj-Napoca: 4-5 noiembrie

 Bistriţa: 7 noiembrie

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 Constanţa: 11-12 noiembrie

 Braşov: 17-18 noiembrie

 Sibiu: 19-20 noiembrie

 Bucureşti: 23-26 noiembrie

Mai multe informaţii despre caravana “Casa iubirii”, concurenţii reality-show-ului şi Andreea Mantea, prezentatoarea acestui format de succes, pot fi aflate accesând: kanald.ro. Reality show-ul “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni pâna vineri, de la 10:00 și 16:30, şi sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si