Care a fost singurul scandal din viaţa lui Ilie Balaci! L-a lovit cu ghetele în cap pe arbitrul Aron Huzu: "L-am iertat, ne curăţăm sufletele aşa"

Fanii fotbalului ştiu care a fost singurul scandal din viaţa lui Ilie Balaci, petrecut în urmă cu 20 de ani, după un meci Universitatea Craiova-Oţelul Galaţi.

Matei Vaihan, sâmbătă 27 octombrie 2018 , 19:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Suporterii îşi amintesc care a fost singurul scandal din viaţa lui Ilie Balaci. În 1998, Balaci a revenit în ţară pentru a o antrena pe Universitatea Craiova. În etapa a 7-a, Craiova a pierdut cu 1-0 pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, iar Balaci a fost furios pe arbitrajul lui Aron Huzu. Balaci l-a aşteptat la cabine pe Huzu şi l-a lovit cu ghetele în cap. Huzu, care a căzut la pământ, s-a ales cu arcada spartă, iar Balaci cu o suspendare record de un an.

Care a fost singurul scandal din viaţa lui Ilie Balaci: "Nu m-am lăsat înjurat în viaţa mea"

“Nu sunt un om violent, cine mă cunoaşte ştie bine asta. Dar atunci am clacat, mai ales când am văzut în vestiar un copil, cum era Cristi Chivu, plângând din cauza arbitrajului. În plus, nu m-am lăsat înjurat în viaţa mea, indiferent din partea cui venea asta, fie şi a unui arbitru. După ce am aruncat cu ghetele după Huzu, n-am avut imediat urme de regret, deoarece eram prea marcat de ceea ce se întâmplase pe teren. Ulterior mi-a părut rău, dar era prea târziu”, a povestit, la un moment dat, Ilie Balaci.

Care a fost singurul scandal din viaţa lui Ilie Balaci: "Ce a fost între noi a trecut"

Nu e greu de ştiu care a fost singurul scandal din viaţa lui Ilie Balaci, pentru că acesta nu a avut o fire conflictuală. Aron Huzu, victima de atunci a lui Balaci, a reacţionat după decesul lui Ilie, survenit duminică, la doar 62 de ani. “Doamne, ce păcat! Am primit cu tristeţe vestea. Ce a fost între noi în trecut nu mai conta de multă vreme. A fost un episod neplăcut, dar l-am uitat de atunci. Aşa a fost să fie, era tensiune mare. Suntem credincioşi şi Dumnezeu ne învaţă să iertăm. L-am iertat, ne curăţăm sufletele aşa.”, a declarat, pentru Fanatik, Aron Huzu.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si