Românii stau cu sufletul la gură, după ce Florin Piersic a fost supus joi, 9 mai la o nouă intervenție, de această dată la Spitalul Foișor din Capitală. De această dată, actorului i-a fost scoasă proteza la genunchi, cea care era sursa infecției, scrie Antena 3 CNN.

Florin Piersic, progrese după intervențiile suferite

Deja au trecut cele 72 de ore critice la operație, iar acum, Florin Piersic se simte foarte bine.

Chiar și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a făcut precizări în privința acestuia.

"Am şi eu informări periodice. Cel puţin ultima, pe care am avut-o dimineaţă devreme, era favorabilă. Evoluţia este favorabilă, parametrii biologici s-au îmbunătăţit şi, aşa cum aţi aflat din comunicatul de presă emis ieri de către Spitalul de Ortopedie "Foişor", el este autonom, se alimentează singur, bea lichide, vorbeşte, deci starea este în ameliorare. Sigur că aşteptăm să treacă această perioadă critică după o intervenţie operatorie complexă cum a avut dânsul şi ulterior să poată fi tratată până la finalitate infecţia aceasta sistemică pentru care a venit în Bucureşti", a precizat Rafila, conform sursei citate mai sus.

De asemenea, medicii de la spital au transmis că Florin Piersic s-a ridicat în picioare la marginea patului, după mai multe săptămâni. Luni, acesta va începe recuperările și s-ar putea ca la Institutul Inimii din Cluj să-i fie pus un nou stimulator cardiac.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Actorul în vârstă de 88 de ani a fost transferat de la Cluj-Napoca la București cu o aeronavă SMURD, după ce în ziua de Paște a suferit o intervenție la inimă.

Care este cea mai mare teamă a actorului?

În urmă cu doar doi ani de zile, maestrul Florin Piersic a făcut o dezvăluire cutremurătoare! Actorul spunea în cadrul podcast -ului moderat de Mihai Morar că se teme de moarte.

„Mai vreau să trăiesc puțin. Mie îmi e frică de moarte. Nu pot să-ți explic de ce. Mi-e cam frică, recunosc. Trebuie să vină, știu, dar nu știu unde mă va prinde. Nu mă interesează, știu că toată lumea moare, o să mor și eu. Mie îmi e frică de moarte. Vreți să vă spun ceva? Dar să țineți minte. Dacă mai trăiesc acum, trăiesc din cauza dumneavoastră”, a spus Florin Piersic.

Tot la ”Fain & simplu” a mărturisit că aproape toții colegii săi din liceu și facultate nici nu mai sunt.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si