Care este motivul pentru care directorul Bibliotecii Universitare din Iasi si-ar fi ucis sotia chiar in ziua de Craciun

Directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, Bogdan Maleon, şi soţia sa au fost găsiţi morţi în casă luni. Conform reprezentanţilor SMURD, bărbatul era spânzurat de o grindă, iar femeia era întinsă pe jos în aceeaşi încăpere, moartea fiind instalată probabil de câteva ore.

I. I., marți 26 decembrie 2017 , 10:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei doi soţi au fost găsiţi în locuinţa lor, de către o rudă, care a venit să vadă de ce nu au ajuns la masa de Crăciun.

Reporterii BZI.ro au aflat, in exclusivitate, ca posibila crima urmata de sinucidere ar fi plecat de la o discutie aprinsa intre cei doi soti din cauza unui apel telephonic misterios.

Moartea celor doi ramane sub semnul intrebarii avand in vedere ca nimeni nu s-ar fi asteptat la acest deznodamand. Rudele susi apropiatii sunt in stare de soc.

Reprezentanţii SMURD au spus că la sosirea echipajului SMURD, semnele de moarte în cazul ambilor soţi erau deja instalate, fiind anunţate Poliţia şi Parchetul.

"A fost primit un apel la 112 pentru două persoane dintr-o familie găsite de o rudă inconştiente. pentru o intervenţie. S-a deplasat echipajul Terapie intensivă SMUD, care a găsit cei doi soţi, un bărbat de 42 de ani şi o femeie 38 de ani, în stare de stop cardio-respirator dar cu semne de moarte deja instalată.  Barbatul era spânzurat de o grindă,  femeia prezenta urme de strangulare si era întinsă pe jos în aceeaşi încăpere. Semnele de moarte fiind deja instalate, probabil de cateva ore, resuscitarea nu era indicata. S-au anunţat Politia si Parchetul şi cauzele vor fi stabilite de medicina legală", a declarat Dana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si