Care este punctul forte al lui Mario Fresh la Exatlon! Faimosul are o logică de fier, după cum o dovedeşte nota de la Bacalaureat!

Mulţi fani se întreabă care este punctul forte al lui Mario Fresh la Exatlon.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan luni 21 ianuarie 2019 , 20:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar care este punctul forte al lui Mario Fresh la Exatlon. Cântăreţul impresionează prin forma fizică, pentru că este un fanatic al pregătirii la sala de forţă, dar iubitul Alexiei Esca are şi un alt atu, care s-ar putea să-l ajute în confruntarea din Republica Dominicană.

Care este punctul forte al lui Mario Fresh la Exatlon. A lau 8.4 la “Logică, argumentare şi comunicare”

Când a dat examenul de Bacalaureat, la specializarea “Filologie a ”Liceului Teoretic "Hyperion”, în vara trecută, Mario Fresh a impresionat la “logică, argumentare şi comunicare”, unde a obţinut 8.4, cea mai mare notă dintre cele 3 probe pe care le-a dat.

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Care este punctul forte al lui Mario Fresh la Exatlon. A luat BAC-ul cu 6.46

Se ştie care este punctul forte al lui Mario Fresh la Exatlon. La “Limba şi literatura română”, Faimosul a obţinut doar 5.4, la Istorie a primit 5.6, astfel că media generală la examenul de Bacalaureat a fost de 6.46.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si