Ce i s-a întâmplat Marianei de la Exatlon pe holul unui bloc! Ducea gunoiul când au sărit pe ea! "Nu mă aşteptam"

Mariana de la Exatlon, întâmplare şocantă pe holul unui bloc. Uite ce a păţit.

Webeditor: Lili Lascar sâmbătă 19 ianuarie 2019 , 11:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare, şi şi-a reluat job-ul de menajeră.

De curând, aceasta şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să se angajeze ca instructor de fitness, dar a renunţat pentru că nu mai avea suficient timp pentru concursurile la care voia să participe.

Mariana de la Exatlon, întâmplare şocantă pe holul unui bloc! "M-am speriat la început"

Femeia ne-a mărturisit că este pur şi simplu copleşită de atenţia şi dragostea pe care le primeşte la tot pasul, nefiind zi în care să nu o abordeze cineva.

De curând, de exemplu, sportiva a fost recunoscută când ducea gunoiul uneia dintre clientele unde lucrează ca menajeră.

Câţiva copii, colindători, au observat-o imediat şi s-au dus, glonţ, spre ea.

" Nişte puşti au sărit pe mine, m-au luat în braţe.  M-am speriat la început, că nu mă aşteptam să mi se întâmple asta în holul blocului.  Mi-au zis că am fost tare, că m-au urmărit şi că am fost cea mai bună. Chiar nu mă aşteptam să fiu atât de populară şi să mă iubească atâta lume. Am senzaţia că toată România s-a uitat la primul sezon al Exatlon-ului.", a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si