Care este ruga de luni? Daca rostesti aceste cuvinte iti va merge bine toata saptamana

Pentru a avea liniste sufleteasca si spor, rosteste ruga de luni la inceputul fiecarei saptamani si iti va merge bine si in celelalte zile

Author: I. I. joi 08 februarie 2018 , 15:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ruga de luni, odata rostita cu voce tare, are darul de a te invalui de pace sufleteasca si iti va adduce spor in toate activitatile pe care le desfasori intreaga saptamana.

Ruga de luni trebuie rostita dimineata, cu voce tare, inainte de a-ti incepe treburile de peste zi.

Doar asa va avea un efect pozitiv asupra ta.

Care este ruga zilei de luni?

“Doamne Iisuse Hristoase, cu adanca umilinta recunosc si marturisesc, ca in toata ziua pacatuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiesti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii Tale celei mari: iarta-mi pacatele cele de voie si fara de voie, si-mi ajuta sa pun inceput bun si sa port mai multa grija de sufletul meu, pentru care ai rabdat atatea dureri la SfantaTa Rastignire!

O, Doamne, astazi Iiti dau sufletul si trupul meu si vointa mea, rugandu-Te sa fie voia Ta cu mine, dupa buna placerea Ta. Pedepseste-ma, Doamne, dupa indurarea Ta, in aceasta lume, iar nu in cealalta viata.

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Si iarta pe cei vii si pe cei raposati, pentru rugaciunile Sfintei Tale Biserici, si pe toti ne invredniceste de marirea Ta in rai. La aceasta pun mijlocitori pe Sfintii Tai Ingeri, catre care zic:

O, cerestilor ajutatori si pazitori ai oamenilor, voua ma inchin si va multumesc, pentru ajutorul si conducerea ce ne-o dati in toate zilele noua, nevrednicilor si pacatosilor. Scutiti-ma de vrajmasii cei vazuti si nevazuti, ca sa nu mai pacatuiesc de acum inaintea Dumnezeului meu!

Invredniciti-ma sa va vad la moartea mea, stand in jurul meu si sa duceti sufletul meu in cer, ca sa se inchine maririi Fetei lui Dumnezeu, iar voua sa va multumesc acolo, pentru purtarea de grija ce ati avut pentru mine si binele vostru sa-l spun cu glas neincetat in veci. Amin”, potrivit Doxologia.

Exista rugaciuni pentru fiecare zi a saptamanii, insa ruga de luni este cea mai puternica. Este important ca la inceputul fiecarei saptamani sa te cureti spiritual si sa atragi gandurile bune in viata ta pentru a avea mult spor in tot ceea ce faci.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si