Care este stadiul lucrărilor la Magistrala 5 a metroului din Capitală? Nici măcar scările rulante nu sunt gata!

De 7 ani asteptam metroul in statiile de pe Magistrala 5, dar nu se vede nimic prin tunelul inca aflat in stadiu de santier. In timp ce constructorul trage de timp cu lucrarile si cere tot mai multi bani, noi pierdem ore in fiecare zi, in traficul de la suprafata.

G.S., marți 11 decembrie 2018 , 19:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu greu reuseste soferul unei ambulante sa treaca prin intersectia de la Eroilor, in Capitala. Chiar daca are prioritate, salvarea reuseste cu greu sa ajunga chiar si la cazurile urgente.

Daca unei masini dotate cu sisteme speciale de avertizare ii trebuie atat de mult timp sa razbata prin traficul sufocat, soferii obisnuiti ce pot sa mai spuna?!

Si echipa noastra, astazi, la ora 8 dimineata, a parcurs cu masina distanta de la intersectia Eroilor si pana la Academia Militara in 10 minute.

Cu metroul ar fi fost o singura statie, ceea care ar fi insemnat......2-3 minute.
Solutia la aceasta problema...ar veni din subteran! Daca lucrarile ar fi gata!

Cele mai recente imagini din subteran, de la statia Academia Militara de pe Magistrala Drumul Taberei- Militari, nu ne aduc, insa, deloc vesti bune. Mai este mult de lucru...chiar si la finisaje. Nici macar scarile rulante nu sunt gata, iar, in anumite zone, nici sinele nu au fost montate.

Lucrarile la deja celebra Magistrala 5 au inceput prin 2012. In total, linia are 7 kilometri lungime, 10 statii si un depou, la Valea Ialomitei. Dar nici la ora actuala, magistrala nu a fost finalizata.

Luna trecuta, un raport al Corpului de Control din cadrul Ministerului Transportului arata ca s-a intarziat nejustificat si au fost cerute fonduri suplimentare, la fel, nejustificate.
Asadar, deocamdata, Magistrala 5 ramane un vis mult asteptat, dar extrem de intarziat.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste... Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste tot. Ce s-a întâmplat?
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si