Noi detalii despre starea de sănătate  a fotbalistului Luca Mihai! În urmă cu o lună de zile, acesta a fost lovit, fără intenție, de dinamovistul Josue Homawoo, scrie ProSport.

Cum se simte acum Luca Mihai?

Atunci, pe data de 14 aprilie, fotbalistul de la Poli Iași a ajuns la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a trecut prin momente cumplite.

Luca Mihai se prăbușise inconștient pe gazon, cu toții fiind șocați de cele întâmplate. El avea dificultăți majore în a vedea și auzi, însă simptomele s-au diminuat. Tatăl sportivului a reușit să povestească despre tot ce s-a întâmplat. Momentan, medicul ORL-ist îl ține sub supraveghere pe tânărul fotbalist, spunând că se va recupera.

„Copilul meu este pe un trend ascendent. Este bine, comparând cu ce a fost, dar sunt lucruri care se lasă așteptate. Cea mai mare problemă o are cu ochiul drept. Zilele trecute vedea dublu cu ochiul drept și în ceață. Este pe un trend ascendent și acum vede numai în ceață. Partea legată de ureche, a fost joi la ORL-ist și doamna doctor s-a arătat foarte încântată că 90% lucrurile sunt rezolvate. Bineînțeles că nu aude complet, dar lucrurile astea vor reveni cu timpul. Amețelile au dispărut, durerile de cap au dispărut.

Este pe un trend ascendent și sunt sigur că se va face bine”, a spus Florin Mihai, la EXCLUSIV DINAMO. 

Stare sănătate Luca Mihai

El este Luca Mihai.

[Sursa foto: Mihai Florin - Instagram]

Citește și: A cumpărat o boxă abandonată cu 410 dolari și a descoperit o comoară printre vechituri. "Toate cutiile erau pline"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În urma incidentului care se putea termina tragic, fundașul „câinilor” a scăpat doar cu un cartonaș galben.

Stare sănătate Luca Mihai

El este Luca Mihai.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: "Nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară". Alimentul care nu îngrașă nici când este consumat în exces

De asemenea, tatăl fotbalistului în vârstă de 20 de ani a spus că Josue Homawoo nu s-ar fi interesat deloc de starea de sănătate a băiatului lor.

”Băiatul ăsta, nefericitul ăsta, nu a încercat să dea un telefon, să-i trimită un emoticon sau, simplu, să discute ca între băieți, bărbați, cu băiatul meu. Ei, ca fotbaliști, înțeleg altfel jocul și ar fi trebuit să aibă o discuție normală”, a mai declarat tatăl lui Luca Mihai


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si