Care este starea de sănătate a marelui actor Ion Dichiseanu?

Care este starea de sănătate a marelui actor Ion Dichiseanu, internat în urmă cu trei luni? Fiica lui a făcut un anunţ important!

Author: Andreea Stoica sâmbătă 15 mai 2021 , 14:58

Ion Dichiseanu şi fiica lui, Ioana
Ion Dichiseanu şi fiica lui, Ioana
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

UPDATE.  Marele actor Ion Dichiseanu a murit, joi 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani. Era internat la Spitalul Floreasca de mai multe luni.

Citeste si: Marele actor Ion Dichiseanu a murit. Era internat la Spitalul Floreasca de mai mult timp

Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei, care este internat de mai bine de 3 luni. Marele actor se află internat la Spitalul Floreasca. Ioana a dezvăluit că Ion Dichiseanu este mai bine, însă nu știe cât timp va mai sta în spital.

Actorul Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, se află internat încă de la începutul anului, acesta fiind infectat cu o bacterie periculoasă.

Recuperarea va mai dura

Starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu s-a îmbunătățit, însă recuperarea va mai dura.

„Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii', a spus Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, pentru fanatik.ro.

Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu

Citeste si: Ce se întâmplă cu actorul Ion Dichiseanu: „Tata trece din nou printr-o cumpănă”

Ioana Dichiseanu a mai precizat că tatăl ei doreşte să vină cât mai repede acasă.

„Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine', a mai spus Ioana Dichiseanu.

Citeste si: Fiica lui Ion Dichiseanu a făcut declarații inedite: „Vreau să dovedesc că a fost malpraxis”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si