Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus sunt pregătite de bătălia stilistică, pentru a demonstra în fața juraților și telespectatorilor că stilul adoptat li se potrivește și ca mari comunități de fani se vor regăsi în ținutele vestimentare propuse de ele.

Citeste si: Vila monument istoric a lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost scoasă la licitaţie de ANAF! „Palatul” a fost evaluat la 4,2 milioane de euro!

Care este valoarea premiului pus la bătaie la „Bravo, ai stil! Celebrities”.Noul sezon al show-ului începe miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00

La finalul acestei „călătorii” extraordinare, în care concurentele vor câștiga și mai multă experiență, dar și un număr impresioant de fani, va exista o singură învingătoare. Aceasta va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de lei.

Citeste si: Alex, fratele cel mare al celor patru copii arși de vii la Timișoara, mărturisiri terfiante: "A încercat să intre în cameră, dar nu a putut..."

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

O mulțime de alte surprize fabuloase vor fi anunțate de prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, în edițiile viitoare „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Nu ratați premiera show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00. Emisiunea va fi difuzată de miercuri până vineri, la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00.

Citeste si: Prinţul Harry: Chiar nu a existat altă opţiune. Vreau să clarific că nu fugim


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si