In continuarea am pregatit o lista cu principalele avantaje ale montarii unei cabine de dus de cea mai buna calitate de care oricine se poate bucura.

1. Valoare adaugata, transparenta si viabilitate maxima

Daca iti doresti sa cresti valoarea casei tale sau a apartamentului tau, cu siguranta te-ai gandit sa renovezi sau chiar sa remodelezi integral proprietatea ta. Remodelarea uneia sau a mai multor camere asigura casei tale un fel de actualizare si modernizare de care are nevoie pentru a spori atractia potentialilor cumparatori.

In schimb, remodelarea baii are un potential extraordinare de crestere a valorii intregii case.

Fiind un spatiu incredibil de permisiv in privinta schimbarilor radicale, precum montarea unei cabine de dus de cea mai buna calitate cu pereti din sticla si oglinzi de jur imprejur, toate micile modificari de renovare sunt, astazi, investitii inteligente pentru a creste valoarea locuintei sau a casei tale.

2. Remodernizare. Reactualizare. Design.

Odata cu instalarea unei cabine de dus poti obtine aspectul elegant si sofisticat aflat la foarte mare cautare in prezent. Instalarea unui astfel de dus cu pereti din sticla poate duce lucrurile la un alt nivel. Senzatia acuta a modernitatii invaluie clasicul design al baii reci si corpurile de iluminat vor reflecta in geamurile de sticla securizata noi jocuri de lumini.

3. Durabilitate si rezistenta

Geamul securizat este unul dintre cele mai rezistente materiale, in special utilizat pentru cabinele de dus de cea mai buna calitate. Acesta are garantia ca rezista foarte bine la socuri termice si mecanice foarte ridicate.

4. Iti creeaza un sentiment nou si deosebit

Acela de “mai mult spatiu”. Deseori intr-o baie de dimensiuni restranse te cuprinde un sentiment de inghesuiala. Chiar daca nu iti poti permite remodelarea intregii bai, instalarea unei cabine de dus iti va produce un sentiment de eliberare si luminozitate orice de cate ori vei patrunde in baie.

5. Se potriveste cu orice alta schimbare

E foarte posibil ca aspectul general al baii sa iti placa surprinzator de mult. Iar tot ce iti doresti e sa montezi o cabina de dus de calitate. Cu atat mai mult si cu atat mai bine trebuie sa stii ca o astfel de cabina se potriveste de minune cu orice tip de faianta, dulap sau blat existent in baie.

6. Usile cabinei de dus se inchid etans

Scurgerile sau picaturile de apa nu vor trece dincolo de spatiul cabinei. Usile sunt proiectate si fabricate astfel incat sa se inchida etans.

7. Sunt foarte simplu si usor de curatat si intretinut

Cum probabil stiai deja, sticla este mai usor de curatat si de intretinut decat orice alt material.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si