Care sunt avantajele oferite de cursurile de germană ale institutului ILSC?

Există multe modalități de a învăța o limbă străină. Puteți apela la un profesor particular, la un centru de cursuri pentru grupuri sau la un institut specializat în a oferi performanță în însușirea limbii și în obținerea de atestate recunoscute internațional. În funcție de disponibilitate și de modalitatea cea mai adecvată de a progresa, se poate opta pentru oricare dintre aceste alternative.

K.B., marți 24 septembrie 2019 , 10:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Însă, dacă doriți să aveți parte de cele mai noi și mai adaptate metode de învățare diferențiată a limbii germane, alegeți unul dintre cursurile disponibile la https://www.ilsc.ro/cursurigermana!

ILSC sau International Learning and Skills Council, este un centru educațional specializat în învățarea limbilor străine, în care se urmărește atât însușirea teoretică cât mai bună a cunoștințelor legate de folosirea unei limbi stăine, cât și deprinderea dimensiunii aplicate și practice a utilizării ei. Cu alte cuvinte, modalitatea de învățare promovată de acest centru vizează o cât mai bună îmbinare a dimensiunii teoretice cu cea practică, în așa fel încât această învățare să fie cât mai utilă în viața de zi cu zi și în activitatea profesională.

Acest centru de învățare a limbilor străine este în acest sens o alternativă educațională salutară pentru toți cei vor să aibă parte de o deprindere cât mai folositoare a cunoștințelor legate de utilizarea corectă a unei limbi. Pentru a-și împlini cât mai bine menirea, această școală oferă numeroase module educaționale, diferențiate în funcție de nivelul de pregătire al cursanților și de domeniile de activitate pentru care se dorește instruirea și perfecționarea.

Cursurile se adresează în egală măsură tuturor categoriilor de vârstă, fie că este vorba de copii de vârstă mică, de adolescenți sau de persoane adulte. Oferta este generoasă și poate fi adaptată în funcție de solicitări și de particularitățile fiecăruia dintre grupurile participante.

Metoda de învățare propusă este una modernă, punându-se accent pe interacțiunea permanentă dintre profesori și elevi și pe însușirea cât mai bună a informațiilor încă de la curs. În acest sens cadrele didactice vor verifica în pormanentă nivelul de înțelegere și vor oferi un suport constant tuturor participanților pe toată perioada desfășurării orelor. Această metodă este foarte productivă și are menirea de a-i ajuta pe copii, adolescenți și adulți să rămână motivați și să-și dorească să obțină eficient cât mai multe dintre informații de care au nevoie. Scopul este acela de a sprijini fiecare cursant să se implice cât de mai mult pentru a învăța cât mai repede și pentru a intra în spiritul limbii pe care vrea să o deprindă.

Unele dintre cele mai apreciate și mai căutate cursuri sunt cursurile de limba germană. Datorită utilității și cererii lor oferta institutului este diversificată. Există cursuri pentru începători copii sau adulți, cursuri adaptate pe diverse nivele de pregătire, cursuri pentru manageri, doctori, personal administrativ, juriști etc. .

 

Ce calificări și competențe pot dobândi cursanții care apelează la cursurile de limba germană ale ILSC?

Cursurile de limba germană organizate de International Learning and Skills Councile pentru cursanți copii și adulți sunt organizate pe mai multe module și specializări, urmărindu-se obținerea unor competențe lingvistice cât mai bune. În acest sens se va recurge la multe exerciții practice și la  materiale didactice de studiu cât mai adaptate.

Printre scopurile principale vizate amintim:

Înțelegerea și folosirea de expresii uzuale. O cât mai bună comunicare orală și scrisă. Exprimarea liberă și coerentă, orală și scrisă într-o manieră simplă, pentru a descrie lucruri, evenimente, situații. Fluență în conversație. În funcție de nivel și de domeniu, obținerea unei cât mai bune abilități de utilizare a limbii în relațiile sociale, profesionale sau de afaceri. Oferirea de sprijin și materiale didactice în vederea pregătirii pentru examene de atestare internațională în limba germană: Goethe- Zertifikat A2 , B1, Zertifikat Deutsch fur den Beruf B2, Kleines Deutsches Sprachdiplom etc.

Așadar orice cursant, la orice nivel de însușire și folosire al limbii germane s-ar afla, găsește în oferta institutului atât cursurile care il pot interesa, cât și metodele necesare pentru a ajunge ușor la rezultatele dorite.

La ora actuală foarte multe persoane stăpânesc una, două sau chiar mai multe limbi străine. Limba germană este una dintre cele mai căutate și mai interesante. Prezența unor companii germane în țara noastră, schimburile comerciale cu firme din regiuni unde se vorbește limba, dorința de a studia sau de a emigra în astfel de regiuni au făcut să crească constant interesul pentru cursurile de învățare a acestei limbi. Fiind una dintre cele mai solicitate limbi, participarea la cursuri de limba germană pentru copii, adulți și companii poate fi de mare ajutor pentru a putea obține burse de studii în stăinătate, locuri de muncă mai bine plătite, relații profesioanale la standarde înalte sau o viață mai bună.

Înscrierea la unul dintre cursurile acestui institut poate fi extrem de utilă pentru orice persoană, indiferent de vârstă, de pregătire sau de scopul urmărit. Cunoașterea unei limbi noi îmbogățește spiritul și deschide noi orizonturi de gândire.

Pentru a consulta oferta și pentru a vă înscrie la unul dintre modulele de învățare a limbii germane disponibile pentru diverse categorii de vârstă și profesii, accesați site-ul Ilsc.ro!

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si