Care sunt beneficiile imediate ale unei oferte de angajari videochat in Bucuresti?

Perspectiva unei angajari in videochat in Bucuresti se dovedeste atragatoare pentru tot mai multe fete. Pe langa castigurile impresionante si faptul ca isi desfasoara activitatea intr-un mediu luxos, conteaza mult rapiditatea cu care viata lor se schimba in bine. Iata care sunt beneficiile imediate de care ai parte, atunci cand iei aceasta decizie!

Author: Razvan Ilie luni 14 iunie 2021 , 12:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Contract clar, inca din prima zi de lucru!

Atunci cand iei in calcul varianta unei angajari videochat Bucuresti, unele dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont sunt transparenta si legalitatea. La Studio-20.ro, totul este vizibil si conform legii, astfel incat vei semna un contract de artist-interpret inca din prima zi de munca. Acolo, vei putea sa citesti drepturile si obligatiile tale, dar si pe cele ale studioului.

Apoi, de fiecare data cand iti vei primi banii, adica la fiecare doua saptamani, vei primi un act aditional in care se mentioneaza suma incasata de la fiecare site, totalul, comisionul tau, precum si taxele si impozitele platite catre bugetul de stat.

Vei putea sa consulti istoricul veniturilor si al taxelor platite inclusiv pe site-ul oficial ANAF.

1 000 de dolari pe luna, la inceput de drum!

Studio 20 se remarca printre companiile care fac angajari in videochat in Bucuresti prin faptul ca le ofera un ajutor consistent modelelor chiar la inceput, adica atunci cand au cea mai mare nevoie. Astfel, in primele trei luni de la angajare, fiecare fata primeste un venit minim de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de rezultatele obtinute in aceasta perioada pe site-urile pentru adulti.

Daca inveti repede, esti serioasa si obtii performante inainte de incheierea acestei perioade, suma poate sa creasca, deoarece vei beneficia, bineinteles, si de bonusurile care ti se cuvin. Astfel, nu trebuie sa astepti luni sau ani de zile pana cand veniturile devin consistente, ci situatia ta financiara se imbunatateste inca de la inceput.

Ajutor pentru completarea garderobei si a trusei de machiaj

Fetele care au luat decizia unei angajari in videochat in Bucuresti sunt ajutate, intr-o prima etapa, sa isi completeze trusa de machiaj si garderoba. Astfel, se vor putea prezenta in fata camerei cu sanse sporite de a atrage atentia membrilor site-urilor de profil.

Dupa consultari cu tine si cu un make-up artist, produsele sunt comandate si platite de studio. Daca activezi acolo pentru o perioada de cel putin trei luni, nu va mai trebui sa le platesti, ci le vei primi cadou. In schimb, daca decizi sa abandonezi activitatea, contravaloarea lor iti va fi retinuta din ultima plata.

Trainer dedicat si cursuri gratuite

Nimeni nu s-a nascut invatat, iar atunci cand te afli la inceput este normal sa ai nevoie de sfaturi si indrumare. Tocmai de aceea, in primele cinci zile de activitate, la dispozitia ta se va afla o colega trainer, care te va invata tot ceea ce este nevoie sa stii despre domeniu. Pe langa aspectele teoretice, iti vor fi oferite si exemple de role-play, astfel incat sa fii cat mai bine pregatita cand interactionezi cu membrii site-urilor.

In primele doua saptamani dupa ce ai facut pasul unei angajari videochat Bucuresti, poti sa frecventezi timp de doua pana la patru ore pe zi cursuri de limba engleza. Vei beneficia de ele individual, astfel ca vei ajunge rapid la un nivel conversational de baza. In plus, vei primi si lectii de cultura generala si de machiaj, de asemenea necesare pentru a te ajuta sa obtii performante cat mai bune.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si