,,Trebuie găsite soluţii pentru creşterea numărului de utilaje, inclusiv angajarea de personal aferent, pentru că degeaba vom purta măşti FFP2 sau alte măşti dacă în acelaşi timp suntem ca sardelele în mijloacele de transport public", a declarat Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa.

Cum în centrele comerciale s-a găsit soluţia de a limita numărul de clienţi, tot aşa se poate găsi o soluție și pentru transportul public o soluţie legată de numărul de călători, susţine liderul Cartel Alfa.

Citeste si: Un hypermarket a scos de la vânzare portocalele după ce s-au descoperit substanțe periculoase în ele

Se cere număr limitat de călători

Vasile Petrariu, liderul sindicatului STB, a explicat cum ar putea fi posibilă limitarea numărului de călători în mijloacele de transport în comun.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Acesta susține că singura modalitate viabilă de a face acest lucru este prin majorarea numărului de vehicule.

,,Noi avem, în momentul de față, pe traseu un număr de vehicule insuficient, ținând cont și de pandemie, pentru că soluția viabilă asta ar fi - majorarea numărului de vehicule și celelalte măsuri complementare care s-au stabilit deja și la nivel guvernamental, legate de igienizare și dezinfecție”, a menționat Vasile Petrariu, liderul sindicatului STB.

Citeste si: Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un şanţ pe centura ocolitoare a municipiului Braşov


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si