Carmen Avram a încasat un salariu fabulos, dar este de două ori mai mic decât al soţului ei! Ea şi Adrian Ursu au două case şi un apartament!

Conform declaraţiei de avere, Carmen Avram a încasat un salariu fabulos.

Matei Vaihan, marți 02 aprilie 2019 , 09:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că Carmen Avram a încasat un salariu fabulos. Jurnalista de investigaţii se implică în politică şi va candida pe listele PSD la alegerile europarlamentare din luna mai. Ea şi-a depus declaraţia de avere, din care reiese că, împreună cu soţul ei, prezentatorul Adrian Ursu, deţine trei terenuri şi o păşune în comuna vâlceană Costeşti. (vezi cum a fost dată afară Carmen Avram din cimitir, cu două maşini de poliţie)

Citeste si: Carmen Avram renunță la televiziune pentru a candida la alegerile europarlamentare: „Sunt un fan al democrației”

Citeste si: Realizatoare TV Carmen Avram face dezvaluiri despre casnicia ei cu un coleg de televiziune! “Eu nu fac nimic, cu rusine o spun! Casatoria noastra tine fiindca ne intalnim foarte rar!”

Citeste si: Prezentatorul TV Adrian Ursu, cu parintii de mana la decernarea Premiilor APTR!

Carmen Avram a încasat un salariu fabulos. Ea şi Adrian Ursu au 160.000 de euro în conturi

Portofoliul imobiliar al familiei este completat de un apartament în Bucureşti, o casă în Voluntari şi o casă de vacanţă în Costeşti, Vâlcea. Avram şi Ursu mai au trei maşini, bijuterii de 12.000 euro şi tablouri de 25.000 euro. În conturi, ei deţin aproximativ 90.000 de euro, 18.000 de dolari şi 295.248 de lei, ceea ce înseamnă un total de aproximativ 160.000 de euro!

Carmen Avram a încasat un salariu fabulos. A câştigat 5.250 euro pe lună

Din rubrica veniturilor, reiese că Carmen Avram a încasat un salariu fabulos. Ea a încasat 295.488 de lei de la trustul Intact, adică aproximativ 63.000 de euro pe an, adică 5.250 euro pe lună. Chiar dacă e un venit impresionant, este mult mai mic decât al lui Adrian Ursu, care a câştigat 537.124 de lei, adică aproximativ 115.000 de euro, de la acelaşi trust. Ursu a avut, astfel, un venit lunar de aproximativ 9.500 de euro pe lună, de aproape două ori mai mare decât al soţiei sale.

 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si