În 2011, Carmen Bejan, o studentă la Medicină din Timișoara, șoca opinia publică după ce omora un bărbat care o amenințase cu violul. Condamnată la 20 de ani de detenție pentru fapta săvârșită împreună cu iubitul ei de atunci, Carmen a fost încarcerată la penitenciarul Arad, unde s-a măritat cu Claudiu Satran, un deținut condamnat pentru trafic de droguri și eliberat condiționat în 2013.  

Citeste si: VIDEO- Liderul clanului Corduneanu, eliberare condiționată

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Din închisoare, Carmen și-a făcut un obicei de a da în judecată penitenciarul în care era închisă, așa cum s-a întâmplat în 2018, când a pierdut la Judecătoria Arad procesul intentat penitenciarului din localitate. Recent, studenta criminală de la Timișoara a ajuns parte dintr-un proces cu penitenciarul Gherla, semn că mai nou acolo își execută pedeapsa. La următorul termen, cel de pe 21 septembrie, penitenciarul apare în rolul ”contestatorului”, în timp ce Carmen este ”intimat” în speța respectivă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si