„Doresc să transmit și pe această cale sincere condoleanțe soției, copiilor și colegilor polițistului ucis astăzi în misiune. Sunt profund îndurerată de faptul că un polițist cu o carieră de peste 20 de ani, care s-a luptat în fiecare zi cu cei certați cu legea, a sfârșit atât de tragic. Totodată, apreciez faptul ca polițistul rănit în aceeași misiune s-a întors pentru a îl cauta pe criminal, după ce a primit îngrijiri medicale.

Îi mulțumesc pentru dăruire și profesionalism!”, a scris, pe Facebook, Carmen Dan.

Citeste si: T. Berbeceanu atac dur la adresa ministrului de Interne Carmen Dan

„La Timiș au fost trimiși în sprijin colegi din București, de la Institutul Național de Criminalistică, de la Direcția Investigații Criminale și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale. În căutări sunt angrenați și ofițerii de la Direcția Operațiuni Speciale. Fac un apel la toate forțele de ordine care participă la căutarea criminalului să depună toate eforturile pentru ca acest criminal să fie găsit!”, a adăugat ministrul de Interne.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nu a durat mult până când la postare au comentat numeroși internauți, care au criticat-o pe Carmen Dan, iar unii i-au cerut demisia.

„Bine ca ați echipat Jandarmeria! Câte vieți aveți pe conștiința?”, a scris, revoltat, un utilizator de Facebook.

„Bani pentru jandarmi ca să-ți gazezi și bati propriul popor ai avut, dar de veste antiglonț și pistoale pentru polititști n-ai avut?”, a intrebat un altul.

„Lăsați cererile şi indicațiile că ne-am săturat. Dvs. nu reprezentați Poliția. PUNCT”, i-a transmis ministrului un internaut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si