Carmen Iohannis si-a intampinat elevii de la Colegiul "Gheorghe Lazar" la deschiderea anului scolar

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a participat, luni dimineaţă, la deschiderea anului şcolar, la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din municipiul Sibiu, unde predă limba engleză şi este dirigintă la o clasă a XI-a.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe luni 12 septembrie 2016 , 11:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a participat, luni dimineaţă, la deschiderea anului şcolar, la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din municipiul Sibiu, unde predă limba engleză şi este dirigintă la o clasă a XI-a.
Ceremonia de deschidere a noului an şcolar de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde Carmen Iohannis predă limba engleză de mai mulţi ani, a început la ora 9.00,
soţia şefului statului ajungând cu câteva minute înainte.
Ea a fost întâmpinată de directorul unităţii de învăţământ, Gabriel Negrea, după care a mers la clasa la care este dirigintă şi şi-a făcut un selfie cu elevii.
Carmen Iohannis a declarat jurnaliştilor, după încheierea ceremoniei, că începerea şcolii este ”un moment de bucurie, plin de emoţii”.
”Ne dorim un an bun, cu rezultate bune, să ne simţim bine împreună, să nu ne plictisim unii de alţii, nici elevii de noi, nici noi de elevi. Sper că va fi foarte bine, sigur o să avem şi momente de tristeţe, dar sper ca momentele de bucurie


Ceremonia de deschidere a noului an şcolar de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde Carmen Iohannis predă limba engleză de mai mulţi ani, a început la ora 9.00, soţia şefului statului ajungând cu câteva minute înainte.Carmen Iohannis a declarat jurnaliştilor, după încheierea ceremoniei, că începerea şcolii este ”un moment de bucurie, plin de emoţii”. ”Ne dorim un an bun, cu rezultate bune, să ne simţim bine împreună, să nu ne plictisim unii de alţii, nici elevii de noi, nici noi de elevi. Sper că va fi foarte bine, sigur o să avem şi momente de tristeţe, dar sper ca momentele de bucurie să predomine şi să ne realizăm ceea ce ne propunem”, a spus Carmen Iohannis.

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

Sursa foto: Tribuna<

>

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si