Măsurile luate de autorități în pandemie au împărțit societatea în două, numărul celor care contestă restricțiile fiind tot mai mare. Ultimul artist care a lansat un atac dur la adresa guvernanților a fost Dan Bittma n, solistul Holograf, care a reacționat violent în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea.  "Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă în felul în care mi se restrânge acum, în plină democraţie.

Sunt nişte drepturi, cred că încă le mai avem. Aflu de la zi la zi că mi se restrâng toate drepturile posibile", a deschis discuția Bittman. 

Citeste si: Actorul Florin Zamfirescu crede că Liviu Dragnea e degeaba la închisoare: „Stă la pușcărie pentru nici o vină, decât aceea că a vrut să răstoarne planurile Bilderberg”

Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania(...) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu', pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează. În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur(...)

Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general”, a continuat rockerul.

Bittman
Dan Bittman a reacționat dur la restricțiile impuse de guvern

Carmen Șerban: ”Cifrele sunt umflate! Sunt numărate testele, deși mulți oameni au repetat testul și de trei ori!”

Susținut în spațiul public și de Adrian Romcescu, Bittman a fost sprijinit apoi și de Carmen Șerban, cunoscuta solistă de muzică de petrecere postând acum câteva ore un mesaj lămuritor. 

”Îl felicit pe Dan Bitman pentru atitudine și sunt de acord cu tot ce spune! Cifrele sunt umflate! Sunt numărate testele fără a se ține cont de faptul că foarte mulți oameni au repetat testul și de 3 ori. În plus, procentul de vindecați este de aproape 90% dintre cei diagnosticați a fi pozitivi. Treziți-vă oameni buni! Mass-Media și sistemul medical sunt cumpărați cu bani încasați de guvern pentru această pandemie. Este “o biată gripă” spune Profesor Doctor Ioan Cordoș Expert în Pneumologie(boli ale plămânilor) și expert în chirurgie toracică! Există virusul însă este mult mai slab decât gripa românească. România este acum cobaiul și râia Europei! Este trist și strigător la cer ceea ce se întâmplă cu noi!”, a scris Carmen Șerban.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si