Daca aveti dubii in privinta provenientei carnii, urmariti-i aspectul. La carnea de vita semnalul de alarma e tras prin culoarea prea inchisa, semn ca animalul a trait intr-o crescatorie in care nu a vazut lumina zilei. 
 
O carne de pui sau de porc prea alba si moale arata ca mediul de crestere a fost stresant.
 
 
Tinute permanent in lumina, pasarile nu mai stiu cand e zi si cand e noapte. Sunt hranite intr-un ritm alert, iar libertatea de miscare e ingradita tocmai ca sa nu cosnume energie. Peste tot acest stres se adauga hrana industriala care abunda in hromoni de crestere si antibiotice. Toate ne ajung in farfurie, prin carnea consumata. 
 
Din pacate, consumul zilnic de carne care provine din crescatoriile intensive isi pune amprenta asupra sanatatii noastre. Recomandat e sa mancati mai rar carne si sa o alegeti pe cea de la micii producator, care cresc animalele intr-un mediu natural si le hranesc cu cereale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si