Cartier cu miros de cafea și multe restaurante. Comercianții de aici fac încasări frumoase

Cea mai mare densitate de restaurante, cantine, bistrouri si cafenele este in zona de nord a Bucurestiului, in Pipera, unde lucreaza aproximativ un sfert de milion de oameni. Iar cladiri de birouri apar mereu, asa ca unii au speculat ideea acestui tip de afacere.

Author: E. V. luni 04 februarie 2019 , 20:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pipera, primele ore ale diminetii. Corporatistii care ies de la metrou, au o prima grija: sa isi cumpere o cafea,un covrig sau o placinta. Casele de marcat inregistreaza plati pe banda rulanta, iar clientii vin si pleaca in valuri. Iar ziua este abia la inceput.

Inainte de ora pranzului, oamenii ingroasa randurile la un fast-food grecesc. Cristian a jucat cartea intuitiei acum 3 ani si a castigat pariul. Si-a deschis o saormerie greceasca, de unde ii sunt si originile, chiar in centrul zonei Pipera.

Loteria business-ului a fost castigata si de Anca. Tot acum 3 ani si-a deschis o cafenea, chiar langa gura de metrou. Deja si-a amortizat investitia, iar acum face profit.

Desi mancarea pe care o cumpara in pauzele de masa de la birou nu este deloc ieftina, unii clienti spun ca renteaza sa ia pranzul in oras. Altora insa le este si teama sa faca vreun calcul.

In medie, statisticile arata ca unul din patru bucuresteni lucreaza in zona de nord a capitalei.

Prilej pentru antreprenori sa infloreasca diverse afaceri pentru profit si pentru satisfacerea clientilor.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si