Casa artistei Laura Lavric a fost mistuita de flacari! Sapte autospeciale au intervenit imediat
Actual

Casa artistei Laura Lavric a fost mistuita de flacari! Sapte autospeciale au intervenit imediat

M.C.B.
23 sep 2018

Momente de panica pentru artista de muzica populara Laura Lavric. Casa artistei a fost cuprinsa de flacari, in noaptea de sâmbata spre duminica, iar pompierii au intervenit cu sapte autospeciale.

Se pare ca incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit, in magazia de lemne. Casa parinteasca a Laurei Lavric, aflata in satul Costisa, judetul Suceava, a fost cuprinsa de flacari. Totul a avut loc in noaptea dintre sâmbata spre duminica.

Citeste si: Un tanar de numai 20 de ani si-a pierdut viata intr-un accident de motocicleta! Rafael era proaspat casatorit si avea toata viata inainte

"La sosirea echipajelor, ardeau generalizat constructiile din gospodarie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la doua locuinte invecinate. Au ars casa de locuit pe o suprafata de 80 de metri patrati, o magazie de lemne pe 20 de metri patrati, un depozit de furaje si un adapost de animale pe câte 30 de metri patrati fiecare. Au mai ars circa doua tone lemn de foc, patru tone de furaje si bunuri casnice", a declarat purtatorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Galeata, conform sitirpesurse.ro.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook