Amalia Bellantoni și-a prezentat casa de lux decorată în stil sicilian. Aflați totul în cadrul emisiunii „Casă de vedetă” prezentată de Dana Luțu.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de duminica, 31 ianuarie- VIDEO. Drama atinge cote maxime la Survivor Romania! Razboinicii isi iau ramas bun de la un coechipier!

Amalia Bellantoni- casă de vedetă în stil sicilian

Femeia de afaceri Amalia Bellantoni are o casă de invidiat. Ea a întâmpinat echipa Kanal D cu un bețișor de oregano sicilian care parfumează toată casa și un cannolo autentic sicilian. „Aceștia sunt niște muguri de pin, sunt aducători de noroc, sunt talismanul caselor oricărei case siciliene, oricât de simplă ar fi, trebuie să existe chiar la temelia casei. Să vedem unde este norocul!” a zis Amalia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

casă de vedetă 31 ianuarie 2021
Amalia Bellantoni își prezintă casa.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Declarații bombă! Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali! „Dacă vorbesc, îl iau imediat cu cătușele! Este penibil de la A la Z.”

Citeste si: VIDEO- Casa de basm a Mirelei Retegan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si