Casa G3 din Otopeni care atrage toate privirile. Cum arata in interior si cine sunt oamenii care au realizat acest proiect

Toata lumea care a trecut prin Otopeni a remarcat aceasta casa superba. Este vorba de proiectul numit G3 al unei firme de arhitectura care a incercat sa aduca un "alt aer" cladirilor din Bucuresti si imprejurimi.

C.I.P., joi 20 octombrie 2016 , 15:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Proiectul a fost realizat de catre cei de la Lama, Calin Radu si Dan Enache, oameni care se mai lauda si cu alte proiecte precum Origo, Interbelic sau Shift.

Casa a fost gata in 2015 si s-a lucrat la ea circa 3 ani pentru a iesi aceasta constructie cu o poveste frumoasa. "In casa avem o abordare directa. Betonul e beton, lemnul e lemn, se mai strica, imbatraneste, creste cu casa si cu cei din ea. Asta e partea frumoasa, ca la final sa ai o poveste. Nu conteaza intentiile bune daca rezultatul nu este bun", a declarat Dan Enache pentru cei de la Ziarul Financiar.

Interiorul arata la fel de bine ca si zona de exterior, ceea ce face ca acest proiect sa fie unul reusit si despre care chiar merita sa vorbesti.

Mai multe detalii despre Casa G3 ai AICI

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si