Prima parte a editiei de ieri “Casa iubirii”, difuzata in intervalul orar 10:00 – 12:00, a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe doua categorii de public. Astfel, prima parte a emisiunii prezentată ieri de Andreea Mantea  a poziționat Kanal D ca lider de piață, atât în ceea ce privește targetul Comercial, cât și cel Național.

Citește și: Ediție specială "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" de 1 Martie, la Kanal D “În copilărie, pregăteam felicitări pentru mama la școală și i le dăruiam cu mare bucurie”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ieri, în intervalul orar menționat, Kanal D a detronat celelalte stații concurente, înregistrând 2.2 puncte de rating și 20%% cota de piață, pe targetul Comercial, și 2.7 puncte de rating și 16,9% cota de piață, pe targetul National.

Editia de ieri a fost urmarita de o medie de aproape o jumatate de milion (479.000) de telespectatorid in intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii. În minutul de aur, atins la 11:58, peste 661.000 de fani din întreaga țară urmăreau cu sufletul la gură “Casa iubirii”. 

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”: Pila și oja fac legea în Primăria Balcani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si