Casa părintească a Rovanei Plumb a ajuns o ruină! Fostul ministru PSD a copilărit într-un sat din județul Dâmbovița FOTO EXCLUSIV

Rovana Plumb (59 de ani), vicepreședintele PSD și de trei ori ministru în carieră, este originară dintr-un sat din județul Dâmbovița.

Petru Luca, luni 12 august 2019 , 08:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Rovana Plumb (59 de ani), vicepreședintele PSD și de trei ori ministru în carieră (al fondurilor europene, al muncii și al mediului) este originară dintr-un sat din județul Dâmbovița. În localitatea Buciumeni se află și casa părintească a Rovanei Plumb, trecută de demnitar în declarație de avere la rubrica ”case de vacanță”. Cu o suprafață de 48 de metri pătrați și un teren aferent de 2260 metri pătrați, casa a întrat în posesia Rovanei Plumb în 2013, după succesiunea legală. 

Citeste si: Bacalaureat 2019. Elevă, după proba la Istorie: „Ceaușescu a făcut și bune, și rele”

Locuința în cauză nu are însă nimic din profilul unei clasice case de vacanță. Casa este părăsită, probabil păstrată în conservare, bârnele și bucăți din fațada casei au început să cadă, iar gardul și construcția din curte se prăbușesc încet, dar sigur. De altfel, vecinii Rovanei Plumb ne-au spus că politicianul nu a mai trecut de ceva timp pe acolo, dar că este foarte atașată de locuri.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si