Casa Regala a Romaniei a fost preluata de Radu Duda? Fostul actor a fost fara Principesa Margareta intr-o vizita in Emiratele Arabe Unite

Dupa decesul Regelui Mihai, Casa Regala a Romaniei este condusa de Margareta, care e Custode al Coroanei.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan duminică 04 martie 2018 , 19:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa ce Regele Mihai a murit, Principesa Margareta, fata ea mare a acestuia, a preluat conducerea Casei regale a Romaniei, titlul sau fiind cel de Custode al Coroanei. Cu toate acestea, Principele Radu, sotul Margaretei, se comporta ca si cum ar fi in fruntea Casei Regale, sustine ziarul National.

Casa Regala a Romaniei a fost reprezentata de Radu Duda in Emirate

Recent, fostul actor Radu Duda a fost in cateva vizite in tara, dar si in Emiratele Arabe Unite, el reprezentand Casa Regala a Romaniei, nefiind insotit de Margareta, care a preferat sa ramana in tara. „Radu Duda pare sa fi luat fraiele Casei Regale a Romaniei si a pornit de unul singur, fara Custodele Coroanei,  in vizite interne si externe. La Ialomita si Calarasi, unde a vizitat capitalele de judet. N-a ratat nici insoritele Emirate Arabe.”, a scris ziarul National.

Radu Duda a reprezentat, zilele trecute, Casa Regala a Romaniei intr-o vizita in Emiratele Arabe Unite, unde s-a intalnit cu diverse oficialitati. „Acelasi Duda, tot solo cimpoi, a umblat, regal, si prin Emiratele Arabe Unite. Ca e la moda sa treci prin Dubai. Aici el s-a intalnit cu niste seici. Toti aveau, probabil, petrol cat pentru doua Romanii, dar nici unul nu s-a invrednicit sa ofere doua-trei camile si o mana de capre pe Radu cel Actor, si asa ca ne-am trezit inapoi cu Duda la Elisabeta.  Banuim ca asta a fost o vizita legata de Centenar, caci toata lumea stie cum au sprijinit seicii Unirea noastra. Si mai era si al dracului de frig in Bucuresti…Totusi, ce anume il recomanda pe Radu Duda sa reprezinte de unul singur Casa Regala a Romaniei in lume? Ca sa stie si poporul…”, se mai scrie in ziarul National.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si