Câștigător Survivor România 2020. Cine va fi câștigătorul Finalei Survivor România din punctul de vedere al specialistului Ioan Burculeț, care dintre cei 4 finaliști este favorizat de astre?

Pe 12 mai, la FanArena, Ioan Burculeț preciza că Lola și Iancu vor ajunge în Finala Survivor România.( Vezi AICI predicția lui Ioan Burculeț de la FanArena)

Câștigător Survivor România 2020. Ce spune astrologul Ioan Burculeţ?

De data aceasta, astrologul Ioan Burculeț îi va analiza pe cei patru finaliști, Lola Crudu, Emanuel Neagu, Iancu Sterp și elena Ionescu, pentru a afla care dintre ei are, din punct de vedere astrologic, planetele de partea lui pentru a fi CÂȘTIGATORUL SURVIVOR ROMÂNIA.  

Astrologul Ioan Burculet despre castigatorul Survivor Romania
Astrologul Ioan Burculet despre castigatorul Survivor Romania

“Astrele predispun si omul in cele din urma dispune” prin votul de sâmbata seara din Finala Survivor Romania!

Citeste si: LIVE. Finala Survivor România, în direct pe WOWbiz.ro! Cine va câștiga

Câștigător Survivor România 2020.  Lola Crudu, în Finala Survivor Romania

Lola Crudu, este Pesti cu Ascendentul in constelatia Varsator. Daca introspectam si analizam astrograma din momentul nasterii putem observa cu usurinta faptul ca raporturile si relatiile internationale aveau sa o avantajeze. Mai mult, propulsarea acesteia si nu intamplator faptul ca in prezent locuieste departe de locurile natale – Chisinău – la Bucuresti.

Citeste si: Lola Crudu, în finala Survivor România! Ce va face cu banii dacă va câștiga marele premiu

Viata avea sa ii ofere experiente importante in afara granitelor, astfel incat Survivor Romania 2020, care s-a consumat in Republica Dominicana avea sa ii aduca o transformare la nivel evolutiv. Fapt dovedit: a ajuns in marea Finală Survivor România!

Lola Crudu in Finala Survivor Romania
Lola Crudu in Finala Survivor Romania

Câștigător Survivor România 2020. Astrograma anului 2020 ne reflecta reusitele ei si transformarile in planul profesional. O rata crescuta a acidentarilor si nu intamplator au mai fost incidente de-a lungul concursului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Latura comunicarii este usor afectata pe intreg parcursul anului de la inceputul lui si pana la final. Comunicarea va fi factorul primordial in Finala Survivor România, unde trebuie sa tinem cont ca nu confera avantajele dorite. Si cum SMS-urile trimise de la telespectatorii, care vor desemna castigatorul Survivor Romania se vor incadra in acest sector de activitate, exista toate sansele ca numarul de voturi in favoarea ei sa nu fie pe masura asteptarilor din punct de vedere astrologic! Simbolistica votului este strans legata de spectrul comunicarii!

Iancu Sterp, în Finala Survivor Romania

Câștigător Survivor România 2020. Iancu Sterp vine cu o imagine si o popularitate bine consolidate chiar de la nastere, Scorpion cu Ascendentul in constelatia Gemeni. O analiza a astrogramei din momentul nasterii scoate in eveidenta problemele de asociativitate, printre care si spectrul sentimental, unde va avea niste lectii de invatat si exista de-a lungul vietii riscul unui divort sau separari.

Citeste si: Iancu Sterp, în Finala Survivor Romania! Cum a ajuns vedeta tv tânărul de 21 de ani

Tocmai din acest punct de vedere am facut remarca in cadrul emisiunii FanArena din 12 mai ca el isi doreste sa vada in partenera de viata un confident, inainte de iubita. Iancu Sterp este o persoana persuasiva chiar daca deseori consumul emotional este mare in interior si nu il lasa la vedere!

Iancu Sterp in Finala Survivor Romania
Iancu Sterp in Finala Survivor Romania

Câștigător Survivor România 2020.  Cu toate acestea, astrograma anului 2020 ii pune in evidenta o crestere vizibila a popularitatii si nu intamplator din august 2019 si pana la acest moment, daca stam bine si ne gandim ca a participat in trecut la  emisiunea Puterea Dragostei. Însa, dincolo de popularitate nu a fost un castigator nici la Puterea Dragostei.

Astrograma lui ne indica un blocaj financiar dincolo de popularitate si istoria se poate repeta in contextul finalei Survivor România, de sambata 30 mai. Aspectele financiare nu il avantajeaza si de aici pana la final un mare semn de intrebare daca va fi castigator sau nu, pentru ca dincolo de popularitate, tinand cont ca a mai fost eliminat dar a revenit in finala, premiul cel mare in bani, din punct de vedere astrologic, slabe sanse!

Citeste si: ​Topul kilogramelor – Cezar Juratoni castigator; afla cate kilograme au slabit concurentii de la „Survivor Romania”

Câștigător Survivor Romania 2020. Elena Ionescu, în Finala Survivor Romania

Elena Ionescu este o nativa Taur cu Ascendentul in Varsator. Astrograma din momentul nasterii ne arata dificultati de-a lungul vietii in planul profesional. Destinul, intotdeauna o va pune la incercare si nu intamplator in timpul competitie declara: “Eu nu ma asteptam sa ajung aici!”

Citeste si: Elena Ionescu, în Finala Survivor România! Cum a ajuns în competiția din Republica Dominicană

Câștigător Survivor România 2020. Cu toate acestea, astrograma ei indica la un moment dat in viata ca va avea de castigat dincolo de vointa ei o suma de bani, indiferent de circumstante, ecuatia ei astrologica poate dicta acest aspect important chiar in situatia de fata, Finala Survivor Romania!

Elena Ionescu in Finala Survivor Romania
Elena Ionescu in Finala Survivor Romania

 Dar ce ii rezerva Elenei Ionescu, anul 2020 din punct de vedere astrologic? In primul rand raporturile si relatiile internationale si calatoriile in afara granitelor avea sa fie o reformulare pentru ea. Mai mult, chiar daca un Saturn in casa IX-a avea sa o invete lectia reformularilor atat cu ea dar si cu ceilalti din jur si nu intamplator in cele din urma dupa o blocaj – tinand cont ca a fost eliminata – ulterior sansa ii mai dicta revenirea in concursul final.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Câștigător Survivor România 2020. O crestere la nivel de incredere in propria persoana datorita evenimentelor prin care a trecut si o noua forma de adaptabilitate. Nu in ultimul rand, destinul independent de vointa ei ii va conferi in cele din urma schimbari din punct de vedere al acumularilor in planul financiar. Nu m-ar mira daca Elena Ionescu, dincolo de sanse si reusite, tinand cont si de aspectele din planul comunicarii sa fie votata de un numar mare prin SMS. Si nu in ultimul rand, anul 2020 de la inceputul lui si pana la final, ii va aduce brusc o crestere de imagine si popularitate la care ea nici nu se asteapta! Un potential castigator din punct de vedere factorilor pozitivi pentru ea, insa ramane sa vedem ceea ce vor decide telespectatorii, pentru ca ei au ultimul cuvant la Survivor Romania 2020!

Citeste si: În prag de finala Survivor România! Cristina Șișcanu, declarații surprinzătoare despre Elena Ionescu!” A fost creionată drept victima echipei”

Câștigător Survivor Romania 2020. Emanuel Neagu, în Finala Survivor Romania

Emanuel Neagu, nativ Fecioara cu Ascendentul in Balanta! Astrograma din momentul nasterii ne idica clar latura artistica din el si estetica care il va favoriza de-a lungul vietii. Arta, frumosul, calitatile si capacitatile lui inascute vor face ca dupa varsta de 37 ani sa fie un bun mediator si viata ii va conferi un echilibru in cele din urma. Faptul ca este genul de persoana care se consuma mult si nu lasa sa fie vazut tot vacarmul din interiorul sau poate fi o calitate asta daca va sti  de-a lungul evolutiei sa isi faca curatenie in jurul lui.

Citeste si: Emanuel Neagu, în Finala Survivor România. Povestea primului finalist

Emanuel Neagu in Finala Survivor Romania
Emanuel Neagu in Finala Survivor Romania

 Anul 2020 pentru el este o etapa a incercarilor din toate punctele de vedere, reusitele vor veni cu foarte mult efort pe toate planurile si in toate sectoarele de activitate. Cel mai vizibil element are directa legatura cu spectrul profesional si chiar daca el si Lola s-au calificat in Finala Survivor România din prima etapa, toate reconfigurarile din spectrul profesional il va supune la o noua incercare sambata 30 mai, cand sansele sunt reduse din punct de vedere astrologic pentru ca el sa fie votat Castigator Survivor Romania.

Câștigător Survivor România 2020. Un an 2020 controversat pentru el in care poate avea si o pierdere de imagine, latura emotionala fiind crescuta si nu numai.  Cu toate acestea, sectorul profesional poate fi activat din a doua parte a anului 2020 cand, chiar daca nu va fi un castigator Survivor Romania, Finala de sambata, il poate indrepta catre o alta directie mult mai importanta, ceea ce ii va conferi nativului o noua linie de evolutie in planul schimbarilor majore incepand cu vara anului 2020.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si