Câştigătorul premiului de categoria I obţinut la Tragerea Suplimentară Loto 6/49, din data de 2 decembrie 2018, şi-a ridicat astăzi câştigul

“Numai cel care joacă, câştigă!” – este mesajul pe care câştigătorul îl transmite jucătorilor

M.C.B., miercuri 05 decembrie 2018 , 16:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane câştigătorul premiului de categoria I la Tragerea Suplimentară Loto 6/49 de duminică 2 decembrie 2018.

Posesorul biletului norocos este din Timişoara, are în jur de 70 de ani şi este un jucător constant al jocurilor loto de peste 50 de ani. Este primul său câştig major, iar cele şase numere norocoase au, după cum ne-a declarat, semnificaţie personală.

A aflat că este marele câştigător a doua zi după tragere, dintr-un ziar local, al cărui abonat este. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

Reamintim faptul că la Tragerea Suplimentara Loto 6/49 din 2 decembrie 2018, organizată cu ocazia TRAGERILOR SPECIALE LOTO CENTENAR 1918-2018, s-a câştigat premiul de categoria I, in valoare de 17.347.829,07 lei (peste 3,72 milioane de euro).  Biletul norocos a fost jucat la agentia 35-007 din Timişoara si a fost completat cu o varianta simplă la Loto 6/49, pretul acestuia fiind de numai 10,50 lei. Cu acelaşi bilet, jucătorul a mai câştigat si un premiu de categoria a IV-a la Tragerea Principala Loto 6/49, în valoare de 30 lei. Acesta este cel de-al cincilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49 şi, până la această dată, cel mai mare premiu câştigat în 2018 la acest joc.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si