Căștile Wireless - cadoul cu care nu poți da greș

Ce mai dăruiești anul acesta de Crăciun? Cum știi că reușești să alegi un cadou perfect pentru cei dragi ție? Păi te gândești în primul rând la necesitățile persoanei care urmează să primească cadoul. Dar poate nu cunoști acest aspect. Nu știi ce își dorește, nu știi ce are nevoie să primească. Și atunci ce dăruiești? Cum poți să nu dai greș cu cadoul de Crăciun? Alegând ceva ce știi că oricine ar avea nevoie. Ceva simplu, ceva util, ceva modern și de ajutor. În acest sens, cred că te poți îndrepta către o pereche de căști.

Author: Razvan Ilie joi 23 decembrie 2021 , 11:14

Căștile wireless și cele true wireless sunt niște căști performante în zilele noastre, datorită tehnologiilor folosite în producerea lor, care se vor plia perfect pe necesitățile tale și care vor fi cadoul perfect pentru persoanele dragi ți

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De ce să faci cadou o pereche de căști?

Pentru că nu cred că există nici o persoană care să nu fi folosit vreodată căști. Pentru că atunci când ai telefon mobil, un ipod, un laptop sau o tabletă, inevitabil ajungi într-un moment în care ai nevoie de căști. Atunci când vorbești la telefon, dar ai mâinile ocupate, iar funcția speacker este exclusă, pentru că porți o conversație privată, căștile sunt salvarea ta. Dacă vrei să asculți muzică, fie că ești pe stradă, într-un mijloc de transport în comun sau într-un centru comercial, căștile te ajută să fii discret și să nu deranjezi persoanele din jurul tău. Un mare trend îl reprezintă în zilele noastre meditația. Ajută mult înainte de somn, cu niște căști comode în urechi, să îți asculți programul de meditație care știi că îți asigură apoi un somn de calitate.

Avantajele căștilor wireless 

Că tot vorbeam de meditație, scopul ei este să te inducă într-o stare de bine, de liniște, de somn. Este de preferat atunci când adormi să nu fii legat de nici un aparat. Ai nevoie de niște căști wireless, astfel, nu te vor incomoda dacă adormi cu ele în ureche. Iar căștile wireless de la BOSE sunt alegerea potrivită. Dacă alergi prin parc, firul de la căștile clasice te-ar incomoda și ar face din activitatea fizică una neplăcută și incomodă. Și nu cred că vrei să alergi fără muzica ta preferată în ureche. Din nou, căștile wireless sunt cea bună soluție. Și exemplele pot continua. În autobuz, în avion, pe stradă, este mult mai simplu să ai căști wireless bose și să nu fii condiționat astfel de locul în care îți depozitezi aparatul conectat la acestea. Mai ales că uneori, în ploaie, frig, sau efectiv locuri aglomerate, este de preferat ca aparatul nostru, fie el telefon, tabletă, ipod, să fie pus într-un loc sigur.

Cum alegi căștile wireless?

Dacă până de curând se considera că atunci când îți conectezi căștile la aparatul preferat prin sistem radio pierzi din calitatea sunetului și auzi foarte mult zgomot de fundal, cu ultimele cercetări în această tehnologie, s-au obținut rezultate formidabile. În acest fel obții un sunet cât mai real iar raza de acțiune este extinsă, cele mai bune căști permit și 10 m de la emițător la căști. Atunci când alegi niște căști wireless, te gândești la căștile fără fir. Dar găsești și căștile true wireless Bose.  Diferența dintre cele wireless si cele true wireless o face faptul că primele se leagă de dispozitiv prin bluetooth, dar prin fir una de cealaltă. Cele true wireless sunt individuale, firul este total exclus. Ce te interesează să obții când folosești astfel de căști? Clar, un sunet de excepție, cât mai apropiat de sunetul obținut cu căștile cu fir. Te mai interesează, de asemenea, o durată lungă a bateriei. Nu vrei să rămâi fără baterie chiar atunci când ai nevoie. Pentru asta căștile cu Bluetooth Bose pot fi folosite până la o zi întreagă.

Atunci când căștile tale au și microfon, e clar că le vei folosi în multe convorbiri. Te interesează ca vocea ta să nu fie distorsionată și să ai o convorbire clară, în care să auzi și să fii auzit perfect. Trebuie, de asemenea, să fie ușor de utilizat și confortabile. Nu vrei să te doară urechea după o conversație mai lungă, sau după ce faci o călătorie spre casă cu metroul. Este indicat să alegi niște căști accesorizate cu un material moale, care nu vor forța urechea și care sunt ușor de suportat pe o perioadă mai lungă din zi. Totuși, confortul este o noțiune personală, ce îți place ție și îți este comod, nu înseamnă neapărat că se pliază pe nevoile altcuiva. Unele persoane preferă căștile mici, discrete, altele le preferă pe cele care acoperă toată urechea. De asemenea, dimensiunea capului este un factor decisiv în alegerea căștilor. Deși majoritatea sunt reglabile, trebuie să fii foarte atent în alegerea căștilor pentru a fi pe deplin satisfăcut de utilizarea lor.

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

Căștile wireless și cele true wireless sunt niște căști performante în zilele noastre, datorită tehnologiilor folosite în producerea lor, care se vor plia perfect pe necesitățile tale și care vor fi cadoul perfect pentru persoanele dragi ție.

Citeste si: Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club din Capitală! Ce s-a întâmplat, de fapt- kfetele.ro

Citeste si: Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si