Cat a luat la Bacalaureat nora lui Liviu Dragnea! Gina a absolvit un liceu de traditie din Ploiesti

Nora lui Liviu Dragnea a absolvit un liceu bun din Ploiesti, oras in care a locuit impreuna cu familia pe vremea cand tatal ei era preot acolo.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin luni 27 august 2018 , 21:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gina Alexandra Dragnea (fosta Tatulescu) a luat examenul de Bacalaureat din prima, dupa ce a absolvit Colegiul National „Mihai Viteazul” din Ploiesti, in anul 2008. Noua nora a lui Liviu Dragnea a avut o medie buna, 9,52, singura problema avand-o la examenul scris de limba si literatura romana, unde a luat nota 8 (dupa ce la oral primise 10).

Gina Alexandra s-a dovedit a fi buna si la limbi straine, ea obtinand 10 cu felicitari la examenul oral de limba spaniola. Nota 10 a luat si la geografie noua sotie a lui Dragnea Jr. in vreme ce la „logica si argumentare” tanara areusit sa scoata un 9,55.

In fine, la ultimul examen, noua doamna Dragnea a avut de ales intre matematica si educatie fizica – handbal. Evident, tanara a ales „sportul” si a obtinut nota 9,62. Gina Alexandra a studiat, in timpul liceului, „stiinte sociale”, aceasta fiind specailizarea tinerei dupa terminarea acestui ciclu de invatamant.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si